Procurorii DNA din provincie, ACUZAȚI că s-au transformat în dictatori locali

Procurori şi ofiţeri de informaţii au sprijinit, şi unii încă o mai fac, o grupare de tip mafiot pentru a prelua controlul asupra Ploieştiului, scrie flux24.ro.

 Gruparea „Noi suntem Statul!”, i-a folosit pe procurori, zic cei de la flux24.ro, stârniţi de serviciile de securitate, ca unelte mizere ale lichidării adversarilor politici. „Precum Kovesi, procurorii DNA din provincie s-au transformat în dictatori locali. Procurorul Negulescu, care singur declara că a devenit „ucigaş de destine”, este simptomatic. Împreună, de regulă cu șeful SRI de pe plan local (astăzi col. Iancu Sabin) și sprijiniţi cu mandate aiurea eliberate de judecători șantajați (Trandafirescu Zinica, fost ofiţer de Securitate, Dinu Iulian etc.), ei fac percheziţii la comandă, reţin şi propun la arestare preventivă pe cine vor sau pe cine au interesul mafiot să aresteze, mai scriu cei de la flux24.ro.
 Jurnaliștii de la flux24.ro vorbesc și despre faptul că „prezența unor lucrători ai SRI în câmpul tactic politic, al justiţiei şi de afaceri a fost semnalată chiar de către un fost ofiţer SRI fără mari pretenţii, Duţă Daniel, care a cerut Curţii de Apel Ploieşti, să dispună desfiinţarea unei structuri din SRI (Structura  3 din cadrul UM 0289 Bucureşti de monitorizare a mass-media), deoarece entitatea excede cadrului legal din România. Toate acestea, precum şi propriile date, ne fac să credem că este o situație care se mai repetă și în țară, nu doar la Prahova”. „La nivel politic, s-a dorit – şi s-a reuşit – chiar din interiorul PSD, cu sprijinul SRI, înlăturarea tandemului Cosma Mircea – Ghiţă Sebastian, care, chiar dacă nu era un cuplu fericit (în timpul relaţiei, periodic, sărind şi unele scântei), funcţiona, totuşi, fie şi pe baza elementelor coagulante: banii şi istoricul comun, şi înhăţa toate comisioanele de pe piaţa contractelor publice din Ploieşti şi Prahova”, mai scriu jurnaliștii de la flux24.ro, care adaugă  că „eliminarea mafiei Cosma-Ghiță a servit impunerii unei noi mafii”.

You May Also Like

Lasă un răspuns