Procurorul general va prezenta punct de vedere pe raportul ministrului Toader

Procurorul general Augustin Lazar va prezenta un punct de vedere in legatura cu propunerea ministrului Tudorel Toader de revocare din functie a procurorului-sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, dupa publicarea raportului de catre Ministerul Justitiei.

„Avand in vedere solicitarile mass-media de a prezenta un punct de vedere privind propunerea ministrului Justitiei de revocare din functie a procurorului-sef al Directiei Nationale Anticoruptie, precum si asupra raportului prezentat in acest sens, Biroul de informare si relatii publice face urmatoarele precizari: procurorul general al Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie urmeaza sa prezinte un punct de vedere asupra celor doua aspecte dupa publicarea si analiza raportului ministrului Justitiei”, se arata intr-un comunicat al Parchetului General remis vineri Agerpres.

Ministrul Tudorel Toader a prezentat, joi seara, in cadrul unei declaratii de presa, o sinteza a raportului privind activitatea manageriala desfasurata de catre procurorul-sef al DNA, Laura Codruta Kovesi.

Toader a promis ca, imediat dupa incheierea declaratiei, raportul va fi publicat pe pagina de internet a Ministerului Justitiei.

Cu toate acestea, incepand de joi seara, site-ul Ministerului Justitiei nu functioneaza.

Ministrul Tudorel Toader a anuntat joi ca va declansa procedura de revocare din functie a procurorului-sef al Directiei Nationale Anticoruptie, Laura Codruta Kovesi, pentru ”acte si fapte de netolerat intr-un stat de drept”.

You May Also Like

Lasă un răspuns