Protest la Mamaia în fața sediului unde are loc reuniunea PSD

Mai multe persoane s-au adunat, vineri, în faţa Pavilionului Expoziţional din Mamaia unde are loc reuniunea femeilor din PSD, cu intenţia de a protesta în momentul sosirii lui Liviu Dragnea şi a Vioricăi Dăncilă. Protestatarii au tricouri pe care scrie ”Fără penali” şi mesaje anti PSD, dar şi steagul tricolor, scrie News.ro.

La Pavilionul Expoziţional din Mamaia se desfăşoară, vineri, Şcoala politică de vară a Organizaţiei Femeilor Social-Democrate (OFSD). Potrivit programului, la ora 15.00 ar fi trebuit să sosească liderul PSD, Liviu Dragnea, şi premierul Viorica Dăncilă, care, însă, întârzie.

Mai multe persoane s-au strâns în faţa clădirii unde are loc şedinţa, cu intenţia de a protesta în momentul sosirii celor doi. Protestatarii au tricouri pe care scrie ”Fără penali” şi mesaje anti PSD, dar şi steagul tricolor. De asemenea, au adus un manechin din carton care o înfăţişează pe Viorica Dăncilă.

La scurt timp după apariţia protestatarilor în zonă, a apărut un echipaj de Poliţie, cu doi agenţi.

Unul dintre protestatari a strigat ”Ruşine Poliţiei”.

”Am venit să o întrebăm pe doamna Dan ce s-a întâmplat în data de 10 august. (…) Am vrut să aduc aminte Poliţiei Române că şi-au pătat onoarea. Poliţia şi Jandarmeria”, a spus bărbatul, jurnaliştilor.

Poliţiştii au intrat în Pavilionul Expoziţional, iar la ieşire, i-au cerut bărbatului respectiv să se legitimeze şi l-au verificat în baza de date. Agenţii au spus că nu vor aplica nicio sancţiune, întrucât bărbatul nu a comis nicio contravenţie.

Operaţiunea a durat câteva minute, după care poliţiştii au plecat.

 

 

You May Also Like

Lasă un răspuns