Proteste anunțate sâmbătă: ”Ordonanța 13 revine! Toți în Piață!”

Noi proteste au fost anunțate pe Facebook sâmbătă seară, în București și Brașov, pentru apărarea statului de drept, după ce Liviu Dragnea a anunțat că nu demisioneză din funcțiile deținute în Parlament și în Partidul Social Democrat.

”Oficial, Dragnea, dupa CEx, a declarat război românilor!

S-a anunțat oficial o Ordonanță de Urgență pe Codurile Penale! Ne vedem pe 23 iunie, în Piața Victoriei, începând cu ora 17! Toti in Piata”, se anunță pe pagina evenimentului din București.

De asemenea, la Brașov au fost anunțate mișcări de stradă, sâmbătă, 23 iunie.

Am intrat în etapa finală a bătăliei pentru viitorul României. Avem de ales între un stat de drept și un stat banditesc. Ieșiți în stradă pe 20 iunie în fața fiecărei prefecturi din fiecare județ. Ieșiți și spuneți DA democrației, domniei legii și luptei anticorupție. Cereți demisia Guvernului, cereți demisia lui Liviu Dragnea din funcția de președinte al Camerei Deputaților, cereți majorității parlamentare să oprească schimbarea codurilor penale. Iar dacă îl suspendă pe Președinte, spuneți-le că ei oricum nu scapă. Spuneți-le că viitorul copiilor noștri și al țării nu trebuie să depindă de interesul penal al unui borfaș.

You May Also Like

Lasă un răspuns