PSD are un nou candidat la prezidentiale si nu este Dragnea

Viitorul candidat al PSD pentru alegerile prezidentiale din 2019 nu va fi Liviu Dragnea. Acestea sunt dezvaluirile de ultima ora lansate de un fost PSD-ist.

Marian Vanghelie, care dezvaluit recent la Antena 1 ca ambasadorul României în SUA, fostul director SRI George Maior, ar urma sa devina candidatul PSD la alegerile prezidențiale din 2019.

„Va spune un om care nu a fost al lui Dragnea. Ce i se intampla azi lui Liviu Dragnea i se intampla pentru ca au facut echipa Tudose cu Maior, Tudose sa ajunga presedintele PSD, Maior – candidat la alegerile prezidentiale. De-asta se incearca debarcarea lui Dragnea”, a declarat Vanghelie, întrebat ce parere are despre situatia în care se afla presedintele PSD, Liviu Dragnea. Anterior, fostul lider social-democrat afirmase ca Tudose, Maior si Coldea „sunt din aceeasi gasca”.

Întrebat care este lista infiltratilor din partide, Vanghelie a spus:

„Unii dintre ei au ajuns inflitrati cand erau membri PSD. Eu il cunosc pe Tudose de cand era la organizatia de tineret. Il cunosc, am stat la masa. Nu era Tudose de azi cel pe care l-am cunoscut eu. Dar, intre timp, cand lumea a vazut ca asta e meciul, sa mergi acolo sa te inscrii ca intr-o organizatie paralela, s-a dus. Este prizonier, e prins intr-o capcana, pacat de el ca este tanar”.

You May Also Like

Lasă un răspuns