PSD Sibiu are dovezi video că PNL-ul cumpără voturi

 

„Suntem sătui de atacurile ieftine ale PNL-ului la adresa PSD Sibiu. Acuzațiile dure, fără dovezi, pe principiul „hoțul strigă hoții”, ne-au determinat să aratăm oamenilor adevarată față a conducerii PNL Sibiu. Am fost puși la zid pentru că am fi jignit, când noi de fapt doar ne-am apărat. Nu am folosit niciodată cuvinte injurioase, spre deosebire de PNL. Am promis sibienilor că vom reveni astăzi cu alte dovezi în legătură cu felul în care PNL cumpără voturile oamenilor în timpul campaniilor electorale.

La baza tupeului și disprețului față de semeni stă ceea ce puteți vedea în clipul de mai jos. Vă avertizăm că veți asista la cea mai grotescă formă de umilință a sibienilor. Așa a procedat PNL în fiecare an de alegeri. A împărțit cizme de cauciuc, băuturi alcoolice și diverse alimente pentru a le cumpăra voturile oamenilor. De exemplu, la ultimele două alegeri de la Bârghiș și Marpod, membri ai PNL au cărat la secțiile de votare cetățeni cărora le-au spus cum să voteze. Există dovezi, filmări realizate de localnici și transmise nouă, chiar și cu declarații ale oamenilor care mărturisesc că au primit produse în schimbul votului. PNL a ieșit la rampă cu astfel de acțiuni, întrucât candidații nu erau nici pe departe calificați pentru a fi primari, căci unul dintre acestia este de profesie șofer, iar celălalt mecanic auto. Spre deosebire de PSD Sibiu care a ales pentru sibienii din Marpod si Bârghiș, primari de profesie ingineri, oameni gospodari și cu adevărate cariere profesionale.

„ Și PSD Sibiu a fost îndemnat să acționeze la fel pentru a obține victoria in alegeri. Am refuzat categoric, în calitate de președinte al organizației județene să recurg la astfel de mizerii. Suntem o echipă nouă și tânără la PSD Sibiu si noi avem un alt mod de a face campanie printre oameni. Nu vom accepta să ne umilim și să-i tratăm pe sibieni în batjocură, mai ales că suntem niște politicieni educați, cu reușite profesionale, iar fiecare dintre noi a ales să facă politică pentru binele românilor”, Bogdan Trif, președinte PSD Sibiu

Mâine urmează o altă dovadă a modului de violență verbală pe care un lider important al PNL îl folosește la adresa doamnei Raluca Turcan. Am ales acest tip de comunicare pentru că imaginile vorbesc de la sine, iar PSD nu mai poate fi acuzat de rea-credință atunci când spune adevărul.”, scriu aceștia pe facebook.

 

You May Also Like

Lasă un răspuns