Raluca Turcan: PNL a castigat. Romanii au spus NU PSD

Prim-vicepresedintele PNL, Raluca Turcan, i-a felicitat pe candidatii PNL care au castigat alegerile partiale de duminica sustinand ca scorurile obtinute arata ca romanii s-au saturat de PSD.

„Astazi PNL a castigat alegerile in Hunedoara, Sibiu, Timis, Constanta, Cluj. In ciuda desantului facut de Dragnea et co. in toate judetele unde urmau sa fie alegeri, romanii au spus clar: NU PSD!”, sustine Raluca Turcan, pe pagina sa de Facebook.

„Romanii s-au saturat pana peste cap de guvernarea corupta si incompetenta a PSD – ALDE. S-au saturat ca PSD si ALDE sa lucreze doar pentru propriile lor interese. Ziua de astazi reprezinta un prim pas facut catre o guvernare in interes public. Un prim pas spre o Romanie care sa nu mai fie condusa prin promisiuni false si prin exploatarea dorintei de mai bine a oamenilor.

Astazi e un moment de bucurie pentru reusita electorala. De maine, noii primari vor fi la treaba! De maine trebuie sa dovedeasca celor care le-au acordat increderea ca ei nu sunt la fel ca cei din PSD si ALDE care pur si simplu batjocoresc tara. De maine trebuie sa treaca la fapte! Felicitari noilor primari PNL!”, a scris pe Facebook Raluca Turcan.

 

 

You May Also Like

Lasă un răspuns