Razboi între Rareș Bogdan și Victor Ponta pe tema șpăgilor primite de la Vanghelie și Udrea

Fostul premier Victor Ponta îl acuză pe jurnalistul Rareș Bogdan că lua șpagă de la Marian Vanghelie pentru a-l primi în emsiuni. În replică, Rareș Bogdan susține că el nu a făcut niciodată asta, în schimb Victor Ponta primea bani direct din poșeta Elenei Udrea, în 2009. Jurnalistul consideră că atacurile lui Victor Ponta vin ca urmare a faptului că este ”frustrat” și ”speriat” de dezvăluirile care au început să curgă.

Tragicomic – sefa Opozitiei , presedintele marelui Partid National Liberal plateste promovarea la Facebook pentru a-l ataca politic pe un simplu deputat PSD din Gorj! Am gresit cu acea comparatie – macar Vanghelie cand vroia promovare ii dadea o spaga lui Rares Bogdan nu arunca banii pe „Faceboc”!”, sunt acuzațiile lui Victor Ponta.

Contactat de STIRIPESURSE.RO, Rareș Bogdan a negat acuzațiile și arată că Ponta se răzbună pentru dezvăluirile făcute la Realitatea TV.

”Victor Ponta este frustrat pentru că a pierdut alegerile prezidențiale și din cauza mea. Le-a pierdut din cauză că cetățenii români nu l-au votat, dar și din cauza mea și a Realitatea TV.

După ce eu am scris despre aducerea lui Sebastian Ghiță în țară și sperietura pe care o trag Victor Ponta și Traian Băsescu, a fost extrem de deranjat.

El nu rămâne dator și încearcă să arunce în mine cu ceva rahat. Victor Ponta este extrem de deranjat de dezvăluirile făcute de Marian Vanghelie, săptămâna trecută la Realitatea TV despre rolul lui Ponta în condamnarea lui Adrian Năstase.

Este extrem de deranjat de și de dezvăluirile lui Cozmin Gușă despre alegerile din 2009, care a explicat pentru prima oară ce rol a jucat Ponta în acele alegeri. În 2009 Victor Ponta era omul de legătură cu Cocoș și Udrea, cel care mergea la hotelul lui Dorin Cocoș. Și dacă Victor Ponta lua bani în mână din poșeta Elenei Udrea ca să meargă în concedii, atunci când era simplu deputat PSD,sigur, nu fura, primea, acum el își închipuie că toată lumea este croită în România după chipul și asemănarea lui. Îmi pare rău, dar nu se mai face bine și din păcate reprezintă un exemplu prost pentru proprii lui copii.

Știu de ce Victor Ponta încearcă să mă ducă într-un conflict în spațiul public cu el. Ponta nu mai este băgat în seamnă, este invitat doar la televiziunile marginale. cele mari îl ignoră.

Dragnea nu-i mai răspunde, Iohannis nu i-a răspuns niciodată și bine a făcut, la PNL nu prea are cine să-i răspundă că au alte preocupări și atunci lui Ponta îi trebuie un sparring partener ca să rămână în atenția publică. El știe foarte bine că un război public cu mine l-ar readuce în atenția opiniei publice.

Frustrarea, bat-0 vina, nu-i dă pace nici la mai bine de doi ani de la pierderea alegerilor prezidențiale. Vanghelie, în 2015, era omul care se bătea cu Victor Ponta, alături de Mircea Geoană, din interiorul PSD. Eu și Realitatea TV eram singura televiziune critică la adresa derapajelor și a unei guvernări dezastruoase pentru România.

You May Also Like

Lasă un răspuns