REAL – BAYERN MUNCHEN 2-2. Au ajuns  în cea de-a treia finală consecutivă de Champions League

Real Madrid și Bayern Munchen au oferit un super-meci și în returul din semifinala Ligii Campionilor! Pe Santiago Bernabeu, campioana Germaniei avea de recuperat handicapul din meciul tur, când a fost învinsă cu 2-1. Bayern a avut nevoie de numai 3 minute pentru a deschide scorul. Kimmich a profitat de o respingere gresită a lui Sergio Ramos și l-a învins pe Navas.

Madridul a revenit rapid în meci, prin reușita lui Benzema din minutul 11. A fost scorul pauzei, iar la reluare rolurile s-au inversat. Benzema a profitat de gafa uriașă a portarului Ulreich, care a alunecat la o pasă neglijentă trimisă în spate de Tolisso.

Un jucător luat de la Real Madrid a readus speranțele în tabăra nemților. James Rodriguez a marcat pentru 2-2, în minutul 63, iar Bayern era la un singur gol de finală.

Însă, Keylor Navas a făcut minuni în poarta lui Real, iar Madridul e în finala Ligii Campionilor, cu 4-3 la general. Acolo ar putea-o întâlni pe Liverpool, care a câștigat turul din Anglia cu 5-2 în fața Romei și are prima șansă.

Real Madrid a câştigat de 12 ori trofeul Ligii Campionilor. Realul joacă a treia sa finală consecutivă. Finala va fi la Kiev, la 26 mai.

You May Also Like

Lasă un răspuns