Se întrunește Biroul Permanent al PSD cu o zi înainte de anunțul ministrului Justiţiei despre şefa DNA

În această săptămână, şedinţa BPN al PSD va avea loc miercuri, 21 februarie, cu doar o zi înainte de anunţul ministrului Justiţiei despre şefa DNA, au precizat surse din partid.

Anterior, ministrul Tudorel Toader anunţase că va prezenta evaluarea managementului DNA într-o declaraţie de presă pe care o va susține, joi, la sediul Ministerului Justiţiei.

Biroul Permanent Național este constituit din președintele PSD, președintele executiv al PSD, președintele de onoare al PSD, președintele Consiliului Național al PSD, vicepreședinții PSD, secretarul general al PSD, trezorierul PSD, președintele CFN, liderii naționali ai TSD, OFSD, OPSD, LAL.

Prim-ministrul, președinți celor două camere ale Parlamentului, care sunt membri ai PSD, precum și liderii grupurilor PSD din Parlamentul României și din Parlamentul European sunt membri de drept ai Biroului Permanent Națonal.

Precedenta şedinţă a BPN al PSD a avut loc în urmă cu o săptămână, însă în anul 2017 şedinţele de acest fel au s-au organizat la distanţă de câteva luni. Unul dintre reproşurile care i-au fost aduse lui Liviu Dragnea a fost şi preferinţa pentru CEx, în loc de săptămânalul BPN prevăzut de statut.

You May Also Like

Lasă un răspuns