Sebastian Moise este noul Bercea Mondialu

Cum vrabia malai viseaza asa si romul PMP-ist, Sbastian Moise, se viseaza presedinte PMP la Bucuresti.

Sebastian Moise ia decizii in PMP in numele presedintelui Basescu, isi santeajeaza colegii si spune ca el e Bercea Mondialu 2.0 pentru ca a bagat bani  in campania lui Tomac la localele din Iunie 2016, la parlamentare in campania lui Băsescu si e prieten cu Eba.

Chiar daca Sebastian Moise este implicat intr-o fraudă imensă cu bani de la ANPR pentru niste retrocedari dubioase ale nasului sau Sergiu Diacomatu – “Un escroc, tentativa de interlop la fara frecventa si-a negociat un post caldut de director adjunct in cadrul Administratiei Domeniului Public Sector 1.

Surse din Organizația PMP a sectorului 1 ne-au confirmat faptul ca Sebastian Moise va prelua Organizația de București in detrimentul lui Valeriu Steriu actualul președinte al formațiuni.

Aceleași surse susțin faptul ca Sebastian Moise deja a început o precampanie in vederea depuneri candidaturi pentru funcția de primar in anul 2020 .

Cum e tatal asa si fiul iar Sebastian Moise face tot posibilul sa ii calce pe urme tatalui sau presedintele Partidei Romilor Dâmboviţa, Vasile Moise Deju si el anchetat pentru inselaciune si uz de fals.

 

 

You May Also Like

2 thoughts on “Sebastian Moise este noul Bercea Mondialu

Lasă un răspuns