„Spaga pentru Firea”, avocata lui Secureanu lucra pentru Gabriela Firea!

Fostul manager al Spitalului „Malaxa”, Florin Secureanu, si-a concediat avocata, Carmen Tease, dupa ce a aflat ca aceasta a incercat sa afle detalii despre inregistrarile depuse la DNA privind sume pretinse in numele Gabrielei Firea.

Iubita lui Secureanu, „Vrabi”, a depus la dosarul lui Secureanu un document din care reiese ca avocata lucra de fapt pentru Gabriela Firea.

„Subsemnata Chiriac Cristina Eugenia, martora in dosarul 869/P/2016 al DNA, prin prezenta i-am adus la cunostinta inculpatului Secureanu Florin Adrian ca avocata contractuala Carmen Tease cu care eram nevoita sa colaborez la cererea sa pentru comunicare de acte utile in cadrul dosarului penal mi-a solicitat sa verific daca Secureanu Florin Adrian detine inregistrari audio-video cu primarul general Gabriela Firea.

Ulterior, pe surse, am aflat ca acest avocat lucrase la Primaria Municipiului Bucuresti la oficiul juridic si, de asemenea, reprezentase ASSPMB in diverse procese.

Eu am predate DNA in integralitate documentatie audio-video cu privire la Gabriela Firea si altii.

Din aceasta cauza Secureanu Florin Adrian mi-a spus ca va renunta la serviciile acestui avocat si al colaboratoarei acesteia Marculescu Florina, prezenta la audierile de martori de la DNA fara a detine un mandat si un contract avocatial semnat din partea lui Secureanu Florin Adrian”, se afirma in documentul citat de tolo.ro.

Intrebata daca a pus-o pe avocata Carmen Tease sau pe alta persoana sa discute cu Secureanu sau cu altcineva despre inregistrari, primarul general al Capitalei a raspuns prin biroul Primariei: ”In ce priveste ideea potrivit careia Primarul General ar fi incercat sa afle, prin intermediul unei avocate, ce „dovezi” ar avea Secureanu impotriva sa, aceasta nu are niciun fundament real, fiind probabil plasmuirea imaginatiei aceleiasi persoane care n-a avut nicio retinere in a-si insusi identitatea Primarului General la o ceremonie de premiere peste hotare”.

Reactia lui Secureanu nu lasa prilej de alte comentarii:  ”Ce, au inceput sa le tremure betele?!”.

Secureanu sustine ca are inregistrari in care emisari din partea Gabrielei Firea i-au cerut sume de bani pentru campania electorala a actualului primar la Capitalei.

You May Also Like

Lasă un răspuns