Teodorovici a preluat în această săptămână rolul de marionetă PSD

 

Pentru că Dăncilă, nu este în stare sa îl atace pe Iohannis, Dragnea îi pune pe PSD-iști prin rotatie, o săptămână Olguța, o săptămână Rovana, etc.

Se pare că în această săptămână, și-a preluat rolul de marioneta de serviciu Teodorovici.

Eugen Teodorovici a adresat o replică foarte dură la adresa Președintelui. Ministrul de Finanțe a declarat că nu va răspunde la nicio întrebare adresată de Klaus Iohannis până acesta nu lămurește probelmele din Justiție.

”Am căutat în Constituția României care sunt atribuțiile României, dacă sunt corelate cu declarațiile vizavi de politica fiscal-bugetară. Președintele prin baza articolului 80, din Constituția României, are în principal următoarea obligație. Să asigure buna funcționare a instituțiilor publice. Eu aș dori să văd foarte clar modul în care domnia sa înțelege să ne comunice ce se întâmplă azi în Justiție. Eu nu văd o poziție foarte clară, doar atacuri nejustificate pe zona de politică guvernamentală. Până nu primesc un răspuns pe această temă, nu pot discuta despre nimic altceva. Pensiile și salariile sunt atributul Guvenrului”, a declarat Teodorovici.

 

You May Also Like

Lasă un răspuns