Tineretul PSD organizeaza un congres pe FURIS

De frica sa nu piardă președinția tineretului social democrat Gabriel Petrea a organizat pe repede înainte și pe furiș un congres TSD.

S-a pus candidat unic la congres și a interzis altor tineri sa își înscrie candidaturile de frica Gabrielei Podască  președinta de la tineret a sectorului 3.

Dar oricine și-ar fi depus candidatura ar fi câștigat și Petrea știe asta mai bine decât oricine pentru ca de când a ajuns președinte la tineret nu a organizat decât 2 evenimente și nicio alta acțiune, ba mai mult de atât a reușit sa ii facă pe membrii TSD, care oricum nu erau prea multi, sa plece pe capete din organizație.

Organizația TSD sub conducerea lui Petrea este aproape inexistenta cu foarte putini membrii, concret exista doar pe hârtie și cu numele în rest bate vântul.

Lui Gabriel Petrea ii este frica sa piardă președinția TSD pentru ca este singurul atu pe care îl mai are si chiar si scaunul de ministru delegat i se clatină pentru ca premierul Tudose nu îl suporta, si daca nu ar mai fi nici presedinte la tineret atunci “broscoiul” (asta este porecla lui Petrea) ar trebui sa se intoarca la Focsani, unde ii este locul.

You May Also Like

One thought on “Tineretul PSD organizeaza un congres pe FURIS

Lasă un răspuns