Traian Băsescu, atac fără precedent la adresa lui CTP: ‘Rahat cu perje’

După ce Cristian Tudor Popescu a răspuns atacurilor lui Traian Băsescu, numindu-l pe fostul președinte un „manipulator murdar”, vorbitor de „băsic ingliş”, care „emană duhoare de dihor securisto-comunist”, Băsescu lansează duminică un nou atac. De această dată, fostul președinte își cere scuze cititorilor pentru limbaj.

 

„Scuze cititorilor mei pentru limbaj, dar trebuie să scriu pe înţelesul CTP-ului, deci,
RAHAT CU PERJE!
Așa spunea bunica.
Mi-a revenit expresia citind atacul lui CTP, din urmă cu ceva zile, la adresa mea, atac în care concluzionează că se simte „mânjit de căc…t” că a trăit în cele două mandate Băsescu.
Așa că îmi dau şi eu cu părerea.
Oare Cristian Tudor Popescu s-a simţit mânjit de căc…t şi pentru că, în 1990, la mineriadă, înfiera cu mânie proletară intelectualitatea, care se manifesta împotriva atacului barbar al ortacilor lui Miron Cozma asupra bucureştenilor din Piaţa Universităţii?
Oare Cristian Tudor Popescu s-a simțit mânjit cu căc…t și în 2005 când devenise partener la Adevărul cu Viorel Hrebenciuc? Atunci, Guzganul Rozaliu, așa îl numea pe Hrebenciuc, acționarul din umbră, „rodea” din banii CTP-ului de la ziar. Nu s-au înțeles la bani, așa că a tras un editorial năpraznic! Coabitaseră ceva vreme, dar nu i-a mai plăcut și a dezertat la Sârbu. După care l-a lăsat și pe Sârbu și a șters-o la UM Digi24. Deh…viaţă de mercenar cu Mercedes, care, în spaţiul public, se afişa cu o Dacie ruginită şi cu o vestă care mirosea a …
Atunci, în 2005, eram un exemplu de fair play pentru CTP.

CTP, te rog mult, nu te enerva.

PS. Prezenta postare este un drept la replică şi utilizează sintagme preferate ale CTP-ului. Am scris pe înţelesul domniei sale, cu scuze sincere faţă de cititorii mei.”, scrie Traian Băsescu, pe Facebook.

You May Also Like

Lasă un răspuns