Tudorel Toader AMÂNA DIN NOU decizia privind soarta lui Kovesi

 

Ministrul Justiției a anunțat joi că decizia privind soarta Laurei Codruța Kovesi în fruntea DNA va avea loc în plenul Parlamentului săptămâna viitoare. Atunci, oficialul susține că cu această ocazie va fi prezentat raportul de activitate privind activitatea principalelor parchete din țară precum a anunțat de câteva luni.

De ce nu își asumă Tudorel Toader o decizie prinvind soarta șefei DNA? Nu este lăsat de Dragnea sau nu pur si simplu îi este teamă de eventualele repercursiuni ? Un lucru este cert, Toader nu va face niciodata nici stanga și nici dreapta, plutește cât se poate nu i-a nicio decizie,  nu iși asumă nicio responsabilitate ba mai mult ori de cate ori are ocazia aruncă deciziile pe care ar trebui sa le ia in curtea altor instituții.

Deși a fost chemat din Japonia pentru a prezenta o decizie privind soarta șefei DNA în contextului scandalului uriaș pornit după înregistrările difuzate de Vlad Cosma la Antena 3 privind anumite neregularități din DNA Prahova, ministrul a ales în prima ieșire publică să vorbească despre ce a făcut în vizita din Japonia și ce a mai discutat despre cartierul justiției.

Această decizie ar putea veni și în contextul conferinței de presă maraton susținută de Laura Codruța Kovesi miercuri seară, conferință în care șefa DNA a menționat că ministrul Justiției nu a avut absolut nicio discuție cu ea despre situația din DNA și când a anunțat că așteaptă rezultatele Inspecției Judiciare pentru a vedea dacă au fost comise neregularități la Ploiești.

You May Also Like

Lasă un răspuns