Tudose isi duce batalia cu Dragnea prin interpusi

Dupa ce Liviu Dragnea a facut vizita la DNA, pentru ca a fost doar o simpla vizita, nu i s-a spus nimic nou, nu a avut nicio emotie, stia si se stia de ce anume trebuie sa se prezinte acolope unul dintre consilierii lui Tudose l-a luat gura pe dinainte si a scris pe facebook ca Dragnea ar trebui sa isi dea demisia. Asa ar trebui sa credem ca pe domnul consilier l-a luat gura pe dinainte dar de fapt mesajul a fost a lui Tudose.

Tudose, prin consilierul lui ,i-a cerut demisia lui Dragnea! Asta este clar.

Ca toate lucrurile sa fie clare domnul consilier, avocatul Gheorghe Piperea şi-a anunţat, demisia din funcţia de consilier onorific al primului-ministru.

”Am decis să îmi înaintez demisia din funcţia de consilier onorific al premierului, care a fost de acord. Motivul este că nu vreau să acaparez atenţia publică şi să deviez, chiar şi pentru câteva ore, programul administraţiei. Mai importante şi urgente sunt Codul Fiscal şi dezbaterea relativă la legile justiţiei. Plus condiţiile economice setate în laboratoarele financiar-bancare, condiţii care se anunţă a fi aspre în 2018. (…) Precizez că nu premierul şi nici vreun membru al partidelor de la guvernare mi-au cerut demisia. Iniţiativa mi-a aparţinut. Cine şi-a imaginat ca sunt manipulabil, s-a înşelat. Rămân acelaşi”, a scris, pe Facebook, Gheorghe Piperea.

 

Dar nu ne spune cine din guvern i-a cerut sa scrie postarea anterioara :

„Oare cat timp o sa mai polueze agenda publica problemele personale ale unui singur om, haituit acum de sistemul care pana acum l-a protejat si i-a fost partener? De ce nu demisioneaza dl Dragnea, pentru a putea sa-si „probeze nevinovatia” si, in plus, sa demonstreze cu glorie ca prezumtia de nevinovatie merita salvata chiar isi in cazul politicienilor?
Nu de alta, dar suntem ca intr-o colivie. Cam de mult timp.

Up date : iote ca leul tocmai ce dadu coltul pe dupa 4,7. Iat Robor se duce hat – dincolo de 2,2. Iar inflatia mergea si ea in balariile unde fu invitata de profetul vietii de la bnr.

Up date 2 : chestia cu prezumtia de vinovatie era un sarcasm la adresa lui Iohannis; chestia cu demisia nu e niciun sarcasm; chiar avem si altceva de facut decat sa urmarim epopeea judiciara interminabila a dlui Dragnea.”

 

You May Also Like

Lasă un răspuns