UDMR, despre legea salarizării: ‘Este o lege aşteptată de multă lume’

Deputatul UDMR Csep Eva-Andrea a declarat, miercuri, în plenul Camerei, că legea salarizării unitare este aşteptată de multă lume, se bazează pe transparenţă, dar este nevoie de o comunicare anuală a Guvernului privind capacitatea de finanţare din bugetul de stat a acesteia.
„Legea unică a salarizării este o lege aşteptată de multă lume. Schimbarea nu aduce doar bine pentru toţi, ci vor fi şi unii care vor pierde, dar vor fi alţii, mult mai mulţi, care vor câştiga. Ştiu foarte bine că această lege se bazează pe o transparenţă, pe limite maxime în grila de salarizare şi poate oferi o perspectivă de viitor pentru cei care doresc să lucreze în administraţie”, a afirmat deputatul UDMR, informează Agerpres.

Ea a adăugat că, prin această lege, treptat se vor elimina şi diferenţele care sunt în prezent pe aceeaşi funcţie.

„Nu trebuie să uităm că responsabilitatea garanţiilor bugetare revine partidului de guvernământ şi coaliţiei de guvernare. Credem că va fi nevoie de o permanentă comunicare să zicem anuală din partea Guvernului privind capacitatea de finanţare din bugetul de stat a acestei legi. Trebuie aplicată corect”, a spus deputatul UDMR.

You May Also Like

Lasă un răspuns