Un an de mandat al PSD-ului in Bucuresti: panselute, ornamente si sifonarea banului public. Asteptam demisiile!

Un bilant al primului an de mandat al al Primarului General al Municipiului București, Gabriela Firea, alături de primarii celor șase sectoare va concluziona ca, la fel ca si in cazul Guvernului Grindeanu, ca nici Firea si nici ceilalti primari de sectoare nu si-au facut treaba si nu au realizari notabile la nivel de gospodarirea Bucurestiului.

Daddy Dragnea ar trebui sa il puna pe Darius Valcov sa le faca cate un raport de evaluare si primarilor din Bucuresti (Gabriela Firea, Dan Tudorache, Mihai Mugur Toader, Negoita Robert, Daniel Baluta, Florea Daniel, Gabriel Mutu), iar in urma acestui raport, care va arata zero realizari, pe modelul Guvernului Grindeanu, toti primarii ar trebui sa isi dea demisia.

Doua lucruri au stiut sa le faca bine primarii din Bucuresti, sa dea bine la public prin activitati care aduc capital de imagine si sa isi recupereze banii pe care i-au investit in partid.

Au infiintat firme peste firme ca sa isi sifoneze banii publici si au dat contracte grase firmelor de casa.

Nicio realizare notabila nu au facut PSD-isti in Bucuresti, dar au cheltuit banii nostrii pe panselute, ornamente, inimioare si concerte.

 

You May Also Like

Lasă un răspuns