Un nou nume la șefia PNL Galați

Un număr de 440 de delegaţi s-au întrunit, sâmbătă, în cadrul Consiliului de Coordonare Judeţean al PNL Galaţi, pentru a-şi alege preşedintele.

Astfel, senatorul George Cătălin Stângă, 35 ani, a fost ales preşedinte al organizaţiei judeţene a PNL, după ce în urmă cu o săptămână a fost ales preşedinte al organizaţiei municipale PNL Galaţi.

Bătălia s-a dat între patru candidaţi: deputatul Victor Paul Dobre, care conduce filiala gălăţeană de 21 de ani, senatorul George Stângă, preşedinte al organizaţiei municipale PNL Galaţi, fostul deputat George Scarlat şi fostul consilier judeţean Cătălin Paraschiv.

Imediat după deschiderea lucrărilor Consiliului de Coordonare Judeţean al PNL Galaţi, Dobre şi-a anunţat retragerea candidaturii, iar în urma celor 440 de voturi valabil exprimate, patru fiind declarate nule, George Stângă a obţinut 298 de voturi, George Scarlat – 96 de voturi iar Cătălin Paraschiv – 46 de voturi.

Stângă a declarat că a decis să candideze şi pentru funcţia de preşedinte pe judeţ în urma discuţiilor avute cu consilierii locali şi cu primarii liberali, informează AGERPRES.

„Întotdeauna visul meu a fost să preiau preşedinţia organizaţiei judeţene. A fost un moment de cumpănă, în care am analizat foarte bine, dar factorul determinat – colegii mei, preşedinţii de organizaţii locale, primarii, o parte, au fost cei care m-au susţinut şi cei care m-au determinat să candidez şi pentru această funcţie”, a spus Stângă.

„Sper ca prin activitatea pe care o voi desfăşura în perioada următoare să îi conving că am fost cea mai bună alegere pentru preşedinţia organizaţiei judeţene, că sunt o persoană determinată, o persoană energică, care îşi doreşte să fie în parteneriat continuu şi în dialog atât cu colegii, cât şi cu cetăţenii”, a declarat Stângă.
George – Cătălin Stângă are 35 ani, a fost preşedinte al TNL Galaţi şi este de profesie jurist.

You May Also Like

Lasă un răspuns