Va fi sau nu Tudose, remaniat?

Comitetul Executiv al PSD va analiza prestația membrilor Cabinetului Tudose în ședința convocată, la Sucevița, pe 29 septembrie, tot atunci vom afla dacă Liviu Dragnea mai are curaj sa-l lase pe Tudose la conducerea Guvernului PSD sau va avea și brăileanul soarta lui Grindeanu și a lui Țuțuianu. 

Potrivit șefului social-democraților, evaluarea Guvernului Tudose se va face „exact așa cum s-a făcut și evaluarea precedentă”, adică „pe ministere, pe programul de guvernare, pe acțiuni, pe măsuri și pe respectarea lor”. Cu alte cuvinte, și de data aceasta miniștrii și premierul vor fi evaluați de Darius Vâlcov, cel care care a conceput și programul de guvernare al PSD.

La întrebarea jurnaliștilor „ați avut până acum vreo discuție cu Darius Vâlcov?”, liderul PSD a răspuns: „Da”. „Sunt semne bune”, a arătat Dragnea, adăugând că premierul Mihai Tudose este la curent cu acest lucru.

Întrebat dacă sunt membri ai Guvernului care nu au respectat termenele impuse, Dragnea a răspuns: „Nu, este o schimbare totală. S-au recuperat foarte multe întârzieri, lucrurile arată bine, dar o evaluare este necesară”.

You May Also Like

Lasă un răspuns