Vasile Blaga cere schimbarea statutului PNL

 

Fostul co-președinte PNL Vasile Blaga a afirmat, joi, în BPN, că statutul partidului trebuie schimbat, acesta fiind unul „sindicalist”, care împiedică președintele sau Biroul Executiv să ia măsuri împotriva celor care nu fac performanță, au declarat surse politice pentru Mediafax.

„Astăzi PNL are cel mai sindicalist statut posibil. Președintele sau BEx-ul nu pot lua masuri ferme împotriva celor care nu se implică, nu fac performanță”, a precizat fostul co-președinte al PNL, Vasile Blaga, în Biroul Politic Național al partidului, potrivit unor surse din interior.

Potrivit surselor citate, Vasile Blaga a susținut, de asemenea, că dacă PNL va avea o prezența la vot mică, până în 30%, ”va fi crimă și pedeapsă pentru PNL”.

Și președintele PNL, Ludovic Orban, a susținut în BPN că va aplica statutul pentru cei care vor mai critica public conducerea partidul, „de la avertisment până la excludere”.

Liberalii Alina Gorghiu, Adriana Săftoiu, Mihai Voicu, Iulia Scântei, Mara Calista, Cezar Preda și Cătălin Predoiu au postat duminică seara, pe Facebook, un mesaj comun împotriva conducerii PNL, despre care spune că dezbină și propune o politică retrogradă.

„Conducerea PNL a aruncat partidul într-o nouă aventură și către un nou eșec politic care ne-a rupt de 70% din electoratul liberal. Conducerea PNL nu unește, ci dezbină. Nu modernizează, ci propune o politică retrogradă. #ajunge”, se arată în mesaj.

 

 

You May Also Like

Lasă un răspuns