Victor Ponta: Ma uit cu amaraciune la minciunile lui Dragnea si Dancila

 

 

Liderul Pro România, Victor Ponta, susține că, în acest moment, singurele proiecte de infrastuctură rutieră care sunt inaugurate sunt cele semnate în perioada în care el era premier. Ponta arată că în actuala guvernare nu s-au semnat contracte pentru alte proiecte și România va avea o perioadă în care nu va fi absolut nimic finalizat.

”Deocamdata se finalizeaza proiectele de autostrada negociate si semnate de Dan Sova ( care acum sta in inchisoare – ca sa fie clar ce patesc cei care vor sa faca autostrazi in Romania) /

Dupa mandatul lui Dan Sova de Ministru au mai fost semnate cateva proiecte de catre Ioan Rus in 2015 si ……… din 2016 pana azi ZERO! Absolut niciun contract nou de autostrazi nu a mai ajuns la faza de incepere a lucrarilor – acest lucru inseamna ca , dupa finalizarea acestor proiecte semnate de Sova si Rus vom avea cel putin 3-4 ani in care nu va mai fi absolut nimic de finalizat , nicio panglica de taiat!

Ma uit cu amaraciune la minciunile pe care Dragnea si Dancila le spun la televiziune cu mii de kilometrii – o sa vedeti acele autostrazi doar la aceeasi televiziune , sa nu le cautati in realitate ca sa nu fiti dezamagiti!

Ps – merg des acum dinspre Sibiu pe Autostrada “prabusita de Ponta” / ma amuz teribil ca acea lucrare a fost negociata si semnata de Guvernul PDL si am inaugurat-o alaturi de Primarul Sibiului : Dl Klaus Iohannis / dar a ramas ca a prabusit-o Ponta – Puie Monta / lasa ca acum va fac Dragnea si Teldrum numai autostrazi prin Teleorman si Brazilia!!!”, arată Victor Ponta.

You May Also Like

Lasă un răspuns