Viktor Orban: Ungaria este ultimul bastion de luptă împotriva „islamizării”

Premierul maghiar Viktor Orban şi-a intensificat declaraţiile acuzatoare la adresa Uniunii Europene şi a instituţiilor internaţionale în apropierea alegerilor parlamentare din Ungaria programate pentru luna aprilie.

Oficialul de la Budapesta a susţinut în discursul anual despre starea naţiunii că „norii negri se adună” deasupra Europei, iar ţara sa este ultimul bastion de luptă împotriva „islamizării” Europei, arată The Guardian.

Occidentul a „deschis calea către declinul culturii creştine şi către expansiunea Islamului”, în timp ce guvernul său a „prevenit revărsarea dinspre sud a lumii islamice”, a afirmat premierul maghiar.

„Suntem printre cei ce cred că ultima şansa a Europei este Creştinătatea. Dacă sute de milioane de oameni vor fi lăsaţi să se mute spre nord, va fi o presiune enormă pe Europa. Dacă toate acestea vor continua, în marile oraşe ale Europe va fi o majoritate musulmană”, a declarat premierul ungar.

În lupta pentru câştigarea unui al treilea mandat de premier, Viktor Orban s-a lăudat cu succesele sale împotriva ameninţărilor la modul de viata al ungurilor din partea „politicienilor din Bruxelles, Berlin şi Paris” şi a lansat atacuri la adresa Uniunii Europene şi Fondului Monetar Internaţional.

„Am trimis botniţa înapoi la Bruxelles şi lesa înapoi la FMI”, a afirmat Viktor Orban.

Nici obsesia lui Viktor Orban privindu-l pe George Soros nu a lipsit din discurs. Premierul maghiar a acuzat că afaceristul cu origini maghiare îşi foloseşte averea să cumpere influenţă la Bruxelles şi în vest, dar şi Organizaţia Naţiunilor Unite.

 

 

You May Also Like

Lasă un răspuns