Viorel Cataramă: Daniel Zamfir era un socialist rătăcit în PNL

Viorel Cataramă, prim-vicepreşedinte al PNL sector 2, a declarat azi, că Daniel Zamfir, exclus recent din PNL, era un socialist rătăcit în PNL şi mai sunt şi alţi colegi care funcţionează după acest model, motiv pentru care salută începutul de clarificare ideologică a partidului.

“Pe acest acest domn Daniel Zamfir l-am numit repetat un socialist rătăcit în PNL: Am spus şi despre Dacian Cioloş că prin măsurile luate, când a fost premier, s-a comportat ca un socialist.
În mod natural aparţin aceleiaşi grupări care nu cred în forţa partidului de a câştiga singur bătălia cu PSD. Este nevoie de o clarificare ideologică a partidului. Tot mai mulţi întreabă ce diferenţă este între liberali şi social democraţi, iar aceşti indivizi care promovează măsuri şi programe bazate pe ideologia socialistă trebuie să nu mai beneficiaze de umbrela protectoare a PNL”, a declarat Viorel Cataramă pentru Mediafax.

Acesta spune că mai sunt şi alţi liberali care funcţionează după modelul “socialist”.

“Mai sunt, din păcate, de aceea trebuie salutată ideea clarificării ideologice a partidului. Zamfir a avut această atitudine prin declaraţii, proiecte şi comportament”, a mai spus Cataramă.

You May Also Like

One thought on “Viorel Cataramă: Daniel Zamfir era un socialist rătăcit în PNL

  1. Oferta de succes: castiguri part time. Cautam urgent operatori pe internet. Castigurile sunt foarte motivante. Lucrati acasa la dvs, la calculator, in timpul liber. Asiguram instruire gratuita si de cea mai buna calitate. Trebuie sa aveti varsta de 18 ani si cunostinte minime de navigare pe internet. Cereti acum detalii la adresa de email a unuia dintre coordonatorii echipei noastre:cita_ct69@yahoo.com

Lasă un răspuns