Viorica Dăncilă va fi primită în audiență de Papa Francisc

 

 

Premierul Viorica Dăncilă pleacă la Vatican, într-o vizită care se va desfășura în perioada 10-13 mai; Va fi primită în audiență de Sanctitatea Sa Papa Francisc, potrivit unui comunicat al Executivului. Premierul a anunțat în deschiderea ședinței de Guvern că va pleca joi la Vatican.

Potrivit Executivului, prim-ministrul Viorica Dăncilă va efectua, în perioada 10-13 mai 2018, o vizită la Vatican. În data de 11 mai 2018, premierul va fi primit în audiență de Sanctitatea Sa Papa Francisc, iar ulterior va avea o întrevedere cu cardinalul Pietro Parolin, Secretar de stat al Sanctității Sale.

Șeful Executivului va avea o întâlnire cu Marele Maestru al Ordinului Suveran de Malta, Giacomo Dalla Torre del Tempio di Sanguinetto, precum și cu președintele Comunității Sant’Egidio, Marco Impagliazzo.

Vizita prim-ministrului României la Vatican are loc pe fondul unor relații bilaterale foarte bune, în anul sărbătoririi Centenarului Marii Uniri a României, care va fi marcat la Sf. Scaun printr-o serie de manifestări culturale și academice de ținută.

Programul vizitei include, de asemenea, o întâlnire cu studenții români care studiază în universitățile pontificale, care va avea loc la sediul Colegiului Pontifical ”Pio Romeno”.

 

 

You May Also Like

One thought on “Viorica Dăncilă va fi primită în audiență de Papa Francisc

  1. Oportunitate de castig. Cautam urgent operatori pe internet. Castigurile sunt foarte motivante. Lucrati acasa la dvs, la calculator, in timpul liber. Asiguram instruire gratuita si de cea mai buna calitate. Trebuie sa aveti varsta de 18 ani si cunostinte minime de navigare pe internet. Cereti acum detalii la adresa de email a unuia dintre coordonatorii echipei noastre cu subiectul INFO: cita_ct69@yahoo .com

Lasă un răspuns