ZIARUL ATAC LA PERSOANA

La primaria urmaritului penal Negoita de la 3 miroase a abuz in serviciu si noi dosare penale

Umbla vorba prin sectorul 3 al Capitalei ca „i-ai dat interzis” lui mana ta dreapta (acea mana dreapta) Tov. Corbuleanu Florentin sa mai aiba acces in statia de sortare

Pai nea primaru de la trei ..nu matale l-ai pus bre? Nu matale ai stat in genunchi in fata lui Badulescu de la PSD ??? Sau mai bine zis in fata lui Maxim Ion care conduce si care face jocurile la PSD Sector 3 si pe care il vrei matale viceprimar de la PSD? Acelasi Maxim care sa nu uitam ca are un dosar penal pentru vatamare cand a accidentat un copil dosar nr 4321/301/2021/a1.1 aflat pe rolul judecatoriei sector 3 si unde i-a pus sechestru pe tooooaattee bunurile pana la concurenta sumei de 80.000 euro. Acelasi Maxim Ion care are fiul consilier general si nepoata consilier la sectorul 3.

Acelasi Maxim Ion care zice instanta ca: „Solutia pe scurt: decizia penală nr. 405/A – În baza art.421 alin.1 pct.2 lit.a C.proc.pen. admite apelurile declarate de apelantul – inculpat MAXIM ION si de apelanta – parte responsabilă civilmente SOCIETATEA DE ASIGURARE – REASIGURARE CITY INSURANCE prin lichidator judiciar C.I.T.R. FILIALA CLUJ S.P.R.L. împotriva sentintei penale nr.691/13.10.2021 a Judecătoriei Sector 3 Bucuresti – Sectia Penală, pronuntate în dosarul nr.4321/301/2021. Desfiintează în parte sentinta penală apelată si, rejudecând: În baza art.396 alin.1, 4 si 10 C.proc.pen. raportat la art.83 C.pen. stabileşte pedeapsa de 4 (patru) luni închisoare în sarcina inculpatului MAXIM ION pentru săvârsirea infractiunii de vătămare corporală din culpă prev. de art.196 alin.2 si 3 raportat la art.194 alin.1 lit.b C.pen. 

Vrei sa inchizi statia de sortare??? pai matale sau cei din subordinea lui matale au dat autorizatia de constructie blocurilor construite de catre fratele dumitale inainte sau dupa ce au dat autorizatie de constructie statiei de sortare??? …intreb pentru un prieten bun de la parchet.

L-ai pus pe Tov. Corbuleanu presedinte la consiliu de administratie de la societatea de salubrizare..sti ca mai este supranumit prin sectorul trei „Corbuleanu ultimul drum”? pe unde trece el se inchide fabrica.

Il vrei pe Maxim Ion viceprimar in dauna lui Bebe Nita..pai normal ca il vrei ca doar el a toaletat toti copacii din sectorul trei timp de cativa ani buni si na mai trecea pe la Tov Corbuleanu cand era director sau presedinte pe la ADP sau ADPB ca doar el ii dadea contractele.

Usor usor…cam iti pleaca acolitii si protejatii caz recent …Bratu Adrian vesnicul sef al politie locale sector 3 care a zis ANI si ICCJ ca este incompatibil si dupa ani si ani…si a dat demisia.

Sa vedem ce face protejata ta Paunica Adriana alta mana dreapta a lui matale

Acu vrei „prin sms” sa inchizi statia de sortare si sa lasi fara serviciu 3-400 de oameni???

Ii fortezi mai Tov Corbuleanu sa intre obligat in concediu de odihna? Pai daca te ai inconjurat numai de profesioniti in frunte cu Cretu Mihaela expert pe probleme de resurse umane recunoscuta la nivel mondial …dar luata la misto de profesorul cu care a afacut cursul de legislatia muncii, Duoamna Mihaela nu stie inca ce plangeri penale o asteapta si normal ca o fata desteapta va zice:„Sefu mi-a zis sa fac asa”( Corbuleanul fiind seful).

Iti dau o veste trista pentru matale si mana dreapta (acea mana dreapta) Tov.Corbuleanu …

AVETI SINDICAT

„SINDICATUL LUCRATORILOR DIN SALUBRIZARE SI DESZAPEZIRE-SDZ”

Daca nu ti-a adus nimeni la cunostinta despre sindicat iti dau o mana de ajutor si te anunt oficial:

AI SINDICAT TOV. CORBULEANU

Dar cum pentru mafia voastra legea este pentru fraieri ma astept sa nu va intereseze..dar dosarele penale or sa curga si o sa platiti daune …dar iarasi nu va intereseaza pentru ca veti plati din banii cetateanului din sectorul 3 nu din buzunarul vostru personal.

Atentionez si consiliu local sector 3 actual ca vor avea aceeasi soarta ca si consiliile locale din trecut care au aprobat la propunerea liderului de grup in special grupul PSD (Paunica Adriana) actele aditionale cu REBU si pentru care acum …scriti frumusel pe la DNA.

Ca si concluzie nea primaru: -daca ai de gand sa participi la alegerile viitoare ca si candidat la Primaria Generala…arunca acu balastrul cat mai ai timp ca altfel ..Mamica Firea sau Fratele Baluta vor conduce detasat.

P.S. Tov. Corbuleanu nu te mai certa cu Ciobica Daniel ca omul este infipt bine si daca se supara „iti trebuie viza sa vi de la domiciliu din sectorul 4 la munca in sectorul 3: ca ai muncit numai in sectorul 3 pe la primarie director, presedinte de consiliu de administratie functii deastea de mai are tot omul de rand acces la ele si renumeratie mica”dupa buget coane Fanica”.

Exit mobile version