Mafia

Cumetrii, rubedenii și incompatibilitate la o instituție de stat

Primăria sectorului 2 coordonează printre alte instituții importante și o instituție de o importanță aparte – DGASPC. Dorim să precizăm faptul că această instituție, din informațiile pe care le deținem, este cel mai mare angajator din sectorul lui „Stâlpișor”- Primarul USR-ist de la sectorul 2. Numele nu are importanță!

Și iată că sub nasul lui Radu Mihaiu, unul dintre directorii adjuncți ai acestei instituții de importanță locală și-a angajat consoarta fix în subordinea lui. Și nu orice funcție, ci fix jurist! El hotărăște, ea avizează pentru legalitate…!

Din informațiile primite la sediul redacției, confirmăm că s-a depus o sesizare la ANI cu privire la faptul că numita Alina Andor a fost numită recent și în comisia de evaluare a persoanelor cu handicap. Adică ce hotărăște comisia pentru persoanele din comunitate cu handicap, soțul aprobă ajutoarele financiare! Și uite cum o mână spală pe cealaltă!

Am încercat să luăm un punct de vedere de la Directorul general al DGASPC sector 2, Florin Ștefan, însă fără rezultat.

Din ceea ce știm noi, nu de mult s-a primit o sesizare de la foștii salariați ai acestei instituții în legătură cu rudele angajate de șefii lor. Dar revenim cand avem o situație mai clară. Însă această adresă a fost înaintată primarului „stâlpișor” spre analiză…..dar fără nici o reacție până în prezent!

Anexăm alăturat documentele cu pricina!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top