Mafia

ABUZ ADMINISTRATIV, AMENINȚĂRI ȘI DETURNAREA OBIECTULUI MUNCII FUNCȚIONARILOR DE LA DGASPC SECTOR 2

Posted on

”Umila executantă a primarului Radu Mihaiu, directoarea bastard a administrației locale din Obor, Sanda Maria Vasile forțează angajații de la DGASPC sector 2 să execute activități de teren pentru un proiect European, în condițiile în care acest lucru este atributul unui ONG aprobat la nivel de Consiliu Local.

Pe 1 noiembrie 2023 peste 50-60 de angajați ai DGASPC sector 2 au fost chemați militărește pentru a fi instruiți în vederea unei acțiuni de culegere date sociale din sector, dorindu-se aplicarea unui număr de cca 1000 de chestionare. Vine campania electorală și edilul stâlpișor are nevoie de date din teren…

Acțiunea a fost sprijinită și supravegheată îndeaproape de copilul de fuste al direcției, Adrian Andor, protejatul femeilor lui Radu Mihaiu, adică al consilierei Seghedi Alina și Vasile Sanda.

O serie de funcționari s-au revoltat și au reclamat abuzul petrecut în ograda directoarei bastard.

Practic, Asociația “Grup de Acțiune Locală București Sector 2”, în baza unui proiect finanțat prin Fondul Social European (Prioritate: P01 „Dezvoltarea locală plasată sub responsabilitatea comunității.“; Denumire Apel: „Sprijin pregătitor pentru elaborarea Strategiilor de Dezvoltare Locală în orașe/municipii cu o populație de peste 20.000 locuitori-Regiune mai dezvoltată București-Ilfov” Cod Apel: PIDS/69/PIDS_P1/OP4/ESO4.11/PIDS_A9) – beneficiază de un buget nerambursabil în valoare de 205,255.00 lei, dar utilizează forța de muncă a instituției DGASPC sector 2, folosind abuzul administrativ, presiunea psihologică, verbală, amenințările cu destituirea și mutarea pe posturi inferioare.

Mai mult decât atât, funcționarii publici ai DGASPC sector 2 sunt forțați să execute o muncă pentru un ONG, în timpul programului de lucru, neavând nicio atribuție specificată în acest sens în fișele de post.

Abuzul administrativ al conducerii umile a DGASPC sector 2 este mai mult decât evident când ne referim și la faptul că funcția de operator de interviu este una clasificată legal.

Consilieri juridici, șefi de serviciu, consilieri superiori sunt forțați să presteze o muncă pe plantația nababilor Seghedi și Vasile Sanda, eludând legea, prevederile Codului Administrativ, prevederile Codului Muncii, regulamentelor interne ale instituției DGASPC sector 2.

ITM și ANFP vor fi sesizate pe aceste abuzuri grosolane petrecute la DGASPC sector 2.”

Sursa: Facebook

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

Exit mobile version