ZIARUL ATAC LA PERSOANA

Încă un…tun pe final de mandat! Radu Mihaiu aruncă pe fereastră…banii publici!

Având în vedere că zilele și orele îi sunt numărate, nu de câțiva politruci, ci de un întreg sector cu cetățeni nemulțumiți de cum este administrat sectorul 2.

Primarul „stâlpișor” aprobă o comisie de negociere, cu un președinte din „orgada” lui, adică oameni subordonați direct lui și atenție, închiriază un imobil ce nu se află în sectorul 2, ci sare în „parohia” lui Piedone și atribuie Parohiei „Sf. Treime Ghencea” un contract de închiriere în valoare de 12.500 euro/lună, pentru un nr. de 45 persoane adulte cu dizabilități, pe o perioadă de 24 de luni. Păi cum vine asta, dom primar care ești pe ultima sută de metri garduri? Banii necesari cumpărării de la Dan Emanuel Daniel (Manu Bombardieru) a unui teren de 10.234 m2 ai avut pentru un așa zis parc „Moroeni”, însă pentru persoanele cu dizabilități din sector, nu! Să cumperi 1000 de metri și să construiești cu 300.000 de euro! Hai sictir!
Bineînțeles că o contribuție majoră în acest angrenaj a avut și consiliera „cea de taină” și de „suflet”, Alina Seghedi, o servitoare la palat și cei din conducerea DGASPC care au fost de acord cu un asemenea jaf din banul public!


Dar bomba abia acum vine. Cladirea în cauză nu are AUTORIZAȚIE DE SECURITATE LA INCENDIU!
Să se știe că se știe!


Mai bine, domnule primar „stâlpișor” ați remedia problemele identificate de reprezentanții Autorității pentru Protecția Consumatorului cu privire la mizeria, lipsa de igienă primară și ploșnitele existente la nivelul Centrului din strada Mihai Eminescu.
Firește, în acest caz a fost sesizată Direcția Națională Anticorupție pentru abuzul în serviciu din partea funcționarilor publici.

Măcar acum pe final de mandat aplecați-vă asupra persoanelor în nevoie…pentru că din toamnă veți avea alte îndeletniciri decât administrația…și veți avea și timp de Fitness, dar nu în timpul programului de lucru! Să se știe că se știe!!

Sursa facebook: Control efectuat de Protecția Consumatorilor https://fb.watch/pTHksqNL7I/

Exit mobile version