Jerick McKinnon Authentic Jersey  Ataclapersoana.ro s-a intors! – Atac la persoana

Ataclapersoana.ro s-a intors!

The show must go on….pentru politiceni cu patru clase primare si au invatat doar rusa in scoala generala inseamna ”show-ul merege mai departe”. Mica mafie din tara noastra ce au jefuit ani la rand populatia si i-am demasacat prin articolele noastre reale trebuie sa inchite din nou in sec! Este adevarat ca si au batut joc de noi printr-un dosar facut la comanda dar din nefericire pentru ei nu au rezolvat nimic! Ne-am intors..si asa cum am spus de fiecare data; ”Nimeni nu ne inchide gura!”

 

Nu cer să câştig simpatia completului de judecata. E incredibil să te trezeşti într-o poveste şi să nu ştii de unde să o apuci. Am stat cu tensiunea 23 şi nu ştiu cum poţi susţine o poveste fără ca probele să susţină ceea ce spui. Privind retrospectiv, cred că niciun ziarist local sau fle el national de scandal nu ar trebui să îşi mai facă profesia.

 

Este adevarat ca sunt mai controversat in scris texte dar ca domni primari sa ma acuze de un santaj ce nu existent e prea mult… mi-au pus preţ. Securistii imi datoreaza viaţa şi onoarea mea terfelita. Nu am avere, nu am casă, familia mi se împuţineazaă pe zi ce trece. Să mă duci la puşcărie pentru ce, doar ca am scris adevarul despre o mica mafie locala asta nu pot să accept. Asadar ”The show must go on…..”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *