Jerick McKinnon Authentic Jersey  Cleopatra Stratan s-a transformat într-o adevărată divă! Cum arată artista, la 16 ani! – Atac la persoana

Cleopatra Stratan s-a transformat într-o adevărată divă! Cum arată artista, la 16 ani!

Timpul a trecut, iar fetița inocentă care îi cânta lui Ghiță s-a schimbat complet! Cleopatra Stratan are 16 ani și este o adevărată divă, iar fanii ei au toate motivele de mândrie.

Pe Instagramul său, Cleopatra Stratan a postat diverse fotografii cu ea, din care rezultă faptul că s-a schimbat extrem de mult. Artista a devenit o domnișoară în toată regula și o adevărată divă, iar fanii ei înroșesc butonul de like la fiecare postare de-ale artistei.

Recent, Cleopatra Stratan s-a fotografiat într-o ipostază tare îndrăzneață. Vedeta a purtat o pereche de pantaloni și un top scurt, de culoare neagră, precum și un sacou de culoare albă. Întregul look a fost completat de părul buclat și un make-up lejer, care îi punea în evidență trăsăturile. Pe rețeaua de socializare, Cleopatra Stratan are aproape 50.000 de urmăritori, iar fotografiile ei adună numeroase like-uri, de la fanii care o iubesc.

Sursa: SpyNews.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *