Jerick McKinnon Authentic Jersey  Oana Zăvoranu, enervată teribil de întrebările despre când va face un copil. “Întrebarea asta vine numai de la ţărănci înapoiate” – Atac la persoana

Oana Zăvoranu, enervată teribil de întrebările despre când va face un copil. “Întrebarea asta vine numai de la ţărănci înapoiate”

Tot timpul a fost întrebat-o de ce nu face copii, ce se întâmplă cu ea, de ce are atâtea animale. Ei bine, Oana Zăvoranu s-a săturat de criticile oamenilor şi a decis să le dea un răspuns dur, chiar pe pagina ei de pe o reţea de socializare.

Oana Zăvoranu a răbufnit într-un mesaj pe care l-a scris pe pagina sa. Vedeta vorbeşte despre faptul că face copii exact atunci când vrea, iar animalele ei de companie nu trebuie să reprezinte grija nimănui, căci ea le creşte, le îngrijeşte şi se hrăneşte.

“‘De ce nu faci Oana copii?’😝 Uite că nu vreau, că nu e momentul încă, că nu simt, şi că nu e treaba voastră, ok? Întrebare mega comunistă şi impertinenta 🥴, zilnic pusa ! 😩 Mă şi vedeţi pe mine făcând sondaje în randul populaţiei ‘Când credeţi că ar trebui să am si eu copii?’😂 Faptul că împărtăşesc cu voi multe din viaţa mea, nu înseamnă că vorbim şi despre ce trebuie fac eu în patul meu. Şi în mod constant, întrebarea asta, vine numai de la ţărănci înapoiate, care cred în mintea lor, că scopul vieţii, este să faci 100 de copii, să stai numai calare zi şi noapte şi să te făleşti după cu ei! 😆 Ia vedeţi-vă voi de copiii vostri şi nu de ai altora care au sau nu au!🤨 Faceti voi iepuroaicelor câţi vreţi, dacă atât va duce mintea şi vaginul 😝 Şi pentru că nu aveţi cu ce să mă atacaţi,(sâc!), că nu puteti spune nici că sunt urâtă, proastă, curvă, drogată, netalentată ,beţivă sau fără vreo direcţie în viaţa asta, din frustrare şi răutate, vă luaţi de pisicile mele, şi aici aţi belit-o 😱 Ce p***** vă freacă pe voi pisicile şi animalele pe care le ador eu? V-am cerut eu ceva, vreuneia dintre voi? NUUU🤔”, a scris Oana Zăvoranu pe pagina sa.

Sursa: SpyNews.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *