Jerick McKinnon Authentic Jersey  Şoc la Dinamo! Unul dintre cei mai importanţi fotbalişti şi-a reziliat contractul! – Atac la persoana

Şoc la Dinamo! Unul dintre cei mai importanţi fotbalişti şi-a reziliat contractul!

Portarul Jaime Penedo (37 de ani) şi-a reziliat, azi, contractul cu Dinamo. Panamezul a bifat 73 de meciuri în tricoul „câinilor roşii”, iar, în ultimii ani, a fost unul dintre cei importanţi fotbalişti ai grupării din „Ştefan cel Mare”.

„Nu voi uita niciodată anii pe care i-am petrecut la Dinamo, sunt mândru de ceea ce am realizat aici. Le mulțumesc clubului, colegilor, antrenorilor și suporterilor dinamoviști pentru această perioadă minunată din viața mea! Inima mea bate pentru tine, Dinamo”, a declarat, pentru site-ul oficial al clubului Dinamo, Jaime Penedo.

Panamezul s-a despărţit de gruparea bucureşteană, după ce a căzut în dizgraţia antrenorului Mircea Rednic. „Puriul” l-a criticat pe portar, după gafa din meciul cu CFR Cluj (0-3), iar apoi nu l-a luat în lot pentru meciul cu Hermannstadt (1-1).

Dinamo s-a despărţit, astăzi, şi de mijlocașul Armando Cooper (31 de ani). Panamezul a absentat de la un antrenament, iar Mircea Rednic a decis că nu mai are nevoie de serviciile sale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *