Fals,uz de fals,falimentare cu intentie la Primaria lui Robert Negoita nea primarul „inca” de la sectorul 3

0
8146

La societatea condusa de mana dreapta „acea mana dreapta” a lui Robert Negoita primarul sectorului 3 (inca primarul sectorului trei ) respectiv Tov. Corbuleanu Florentin (vesnicul purtator de stindard in sectorul trei dupa dl. Ilie de la D.I.T.L. Sector 3 ) si anume S.C. SD3 – SALUBRIZARE ŞI DESZĂPEZIRE S3 falsul, uzul de fals,nerespectarea G.D.P.R., intimidarea si amenintarea personalului,amenintarea liderilor de sindicat, amenintarea si intimidarea membrilor din conducerea sindicatului reprezentativ la nivel de unitate este o practica normala si dupa spusele Tov. Corbuleanu Florentin” din dispozitiile domnului primar care nu vrea sindicat”.

Celebra,recunoscuta la nivel mondial si de renume international EXPERTA IN LEGISLATIA MUNCII …CRETU MIHAELA consiliera personala a lui Tov. Corbuleanu Florentin (nu stim exact cat de personala este aceasta consiliere) care a facut acest curs cu Dl Profesor Bente Corneliu un profesionist in materie de legislatia muncii …dar mai are si dansul scapari ca in orice padure…fara uscaturi nu se poate …sa revenim…aceasta experta inchipuita face decizii de concediere invocand „situatia financiara a societatii” dar ..dupa 4-5 zile angajeaza 50 de persoane…cel mai nou judecator in materie de contencios administrativ va dispune reincadrarea fara sa citeasca de doua ori .Tot aceasta individa destul de prost pregatita profesional face o anulare de suspendare a contractului de munca, suspendare pentru crestere si ingrijire copil cu handicap pana la varsta de trei ani si aici aviz INSPECTORATULUI TERITORIAL DE MUNCA–FARA CERERE DIN PARTEA ANGAJATULUI. Apropo prea stimata si mult iubita( nu stim de catre cine dar banuim) prin lege conducerea sindicatului este protejata dar nu aveti de unde sa sti ca la aceasta societate pe persoana fizica „CORBULEANU FLORENTIN” legea este optionala. Ca si consiliera …matale ar trebui sa il consiliezi pe presedintele consiliului de administratie …cum si unde il consiliezi este treaba lui matale dar ….plangerile penale una „dupe” alta se rostogolesc atunci sa vedem daca iti mai tine partea sau te baga in hartii la dl procuror ca sa nu crezi ca este vreu smecher de teapa lui Nutu Camatru ..sifoneaza tot… AVIZ PENTRU DOMNUL PRIMAR ROBERT NEGOITA. Bre tanti experta….suspendarea contractului de munca la cererea angajatului este obligatoriu de acceptat dar nu ai matale de unde sa sti ca ….te-a scapat dl Profesor printre degete la examen ca altfel nu lui de acu inainte in 200 de ani acest examen. Ca si experienta profesionala…..esti cam „pilaf ” coana mare:

2003-2015 Manager HR 2Cinvestment( cred ca si acu sarbatoresc plecarea ta)

2015-2017 A&G MED TRADING IN FALIMENT-Director HR( astia si-au dat seama mai repede de cat de profesionista esti)

2017-iulie 2017 Director Hr Remat Holding astia chiar au fost rapizi in aprecierea profesionalismului dumitale,

05.09.2017-18.09.2017 Tarom Specialist in dezvoltare organizationala ( aici sper ca nu matale l-ai dat afara pe liderul de sindicat de la Tarom desi nu ma surprinde…iar ca si dezvoltare ..se vede unde este Tarom acu,

29.10.2018- prezent la SC ADMINISTRARE ACTIVE SECTOR 3-firma primarie sector 3 unde a fost presedinte cine crezi…..Tov. CORBULEANU FLORENTIN

11.04.2022-prezent contract cu 2 ore Consilier in administratie publica la SD3 – SALUBRIZARE ŞI DESZĂPEZIRE S3-firma primariei sector 3 presedinte consiliu de administratie surpriza…Tov. Corbuleanu Florentin acelasi de mai sus.

CONCLUZIEEEE….CE ITI MAI PLAC BANII DE LA STAT

Tov Corbuleanu Florentin presedinte al consiliului de administratie al societatii sus numite pus cu sprijinul PSD-PNL-PMP incearca in mod voluntar intrarea in insolventa a societatii prin neplata furnizorilor care, de altfel, au si cerut intrarea in insolventa a societatii dar …fiind protejat de dl Primar Robert Negoita …poate face ce vrea.Desi societatea a imprumutat alte firme ale Primariei Sector 3 cu 50 de milioane de lei RON contractele fiind publice pe site.

Programul de lucrul la statia de sortare a fost facut in asa fel incat angajatii sa nu mai poata sa isi faca orele de munca lunare…. deci salarizare…mai spre nimic luna asta. Dar sa imputerniciti sindicatul sa se ocupe de aceste lucruri si de obtinerea in instanta a sporului de „rusine” care este de pana la 50% pentru lucratorii de la banda, spor care este obligatoriu dar tot asa pe persoana fizica protejatul lui Robert Negoita nu vrea sa il dea deoarece ….” nu vrea domnul primar”. Nu doreste sa se faca masuratori din partea D.S.P. pentru stabilirea toxicitatii desi aceste masuratori ar aduce la acordarea de grupe de munca si implicit pensionarea mai devreme a lucratorilor …dar cand ai salariul de mii de euro si mai „invarti” si alte combinatii…nu prea te intereseaza de oamenii de rand .

ATENTIE DL CITY MANAGER CIOBICA DANIEL CA …TOV CORBULEANU ITI URMARESTE POZITIA.

ATENTIE STIMATI CONSILIERI LOCALI AI SECTORULUI 3 CA TOATE DAUNELE LE VA PLATI ASOCIATIUL UNIC si, acum acum dupa ani si ani, sunt chemati la declaratii, si unii pusi chiar sub invinuire, in urma aprobarii contractelor cu ROSAL asa se va intampla si cu dumneavoastra, dar stiti mai bine dumneavoastra decat noi ce intelegeri susanele si polite aveti de platit.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.