Din ce in ce mai multe probleme pentru primarul Sectorului 3 ( acelasi caruia i-a disparut o datorie colosala si acu il „cauta” DNA-ul)

0
2319
Primarul Sectorului 3, Robert Negoita participa la o conferinta de presa la sediul central al partidului PRO Romania din Bucuresti, duminica, 26 iulie 2020. ANDREEA ALEXANDRU / MEDIAFAX FOTO

Octavian Berceanu, fostul șef al Gărzii Naționale de Mediu, a reclamat joi existența unui depozit ilegal de deşeuri, unde sunt depozitate mii de tone de gunoaie menajere din sectorul 3 al Capitalei, dar şi resturi din curăţarea parcurilor şi toaletarea arborilor, care ar putea genera un incendiu „de 10 ori mai mare” decât cel de la care a avut loc cu o zi înainte la Glina, anunță Prin intermediul mai multe mesaje şi videoclipuri postate pe Facebook, Berceanu a acuzat că primarul sectorului 3, Robert Negoiță, nu a permis, timp de mai bine de o oră, Poliţiei şi Gărzii de Mediu să intre în incinta halei pentru a desfășura un control.


Un depozit ilegal de deşeuri, miroase greu suportabil. Aceste deşeuri pot să ia foc oricând. În spatele acestor deşeuri municipale, munţi, sute de tone, avem deşeuri care sunt provenite din amenajarea parcurilor, întreţinerea spaţiilor verzi, toaletări de arbori”, afirmă Berceanu, într-una dintre înregistrările de pe Facebook. Acesta a anunţat că este însoţit de mai mulţi consilieri din Sectorul 3, dar şi din Popeşti Leordeni şi că au chemat Poliţia. „Locul în care Primăria Sector 3 depozitează ilegal deşeuri în această hală. Deşeurile sunt pe o suprafaţă destul de mare. (…) Înăuntru sunt deşeuri menajere strânse din Sectorul 3. (…) Oricând se pot aprinde şi pot genera un incendiu de proporţii în marginea Bucureştiului care să afume din nou cetăţenii acestui oraş. (…) Avem o Gardă de Mediu care nu-şi face treaba în Bucureşti, avem un ministru care ar trebui să închidă astfel de locaţii şi un minister care nu înţelege că astfel de incendieri trebuie să devină infracţiune”, mai afirmă fostul comisar general al Gărzii de Mediu, într-o altă înregistrare.

Gunoiul lui Robert Negoita


Potrivit lui Berceanu, poliţiştii au ajuns la faţa locului, dar, mai mult de o oră, nu li s-a permis accesul în incintă.
„Vedem cum o instituţie a statului nu vrea să se supună unui control al statului. Aşa stau lucrurile în Sectorul 3, acolo unde politicul pur şi simplu acoperă infracţionalitatea de mediu”, a mai spus Berceanu. Ulterior, la locul indicat au ajuns şi comisarii Gărzii de Mediu. „Epic! Primarul nu permite accesul în incinta pentru control Gărzii Naţionale de Mediu şi a Politie Naţionale. Aici sunt depozitaţi ilegal mii de metri cubi de deşeuri şi resturi inflamabile care pot genera un incendiu de 10 ori mai mare decât cel de ieri din Glina. România, la mâna infractorilor”, a scris Berceanu, alături de înregistrări.

Fostul șef al Gărzii de Mediu a anunțat, într-o nouă postare, că, în cele din urmă, Poliția și comisarii de Mediu au putut să intre în hală.


sursa:libertatea.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.