Editorial

Cand te simti pe „sase cai frumosi” la Sectorul 3 „pe persoana fizica”…nimic nu mai conteaza.

Sa ne amuzam inainte de Sarbatorile Pascale cu…Consiliul local Sector 3 Bucuresti luat pe persoana fizica aka Robert „DON” Negoita.

La punctul aflat ca si suplimentare pe ordinea de zi la sedinta din 20.04.2022 …cel prin care sa mai sifoneaza niste bani… intervievat la un moment dat cine credeti? Tovarasul Corbuleanu Florentin ( mana dreapta…acea mana dreapta a lui nea primaru de la trei.

Intrebat de doamna consiliera de la Pnl Andreea W. de ce mai trebuie o statie de sortare in sectorul trei care sa faca concurenta statiei deja construita si care deserveste sectorul 3 Tov. Corbuleanu explica ceva ce numai dansul „regionalism din zona Moldovei” a putut intelege .

La intrebarea aceeleasi consiliere daca statia de sortare actuala merge bine…Tov Corbuleanu (mana dreapta…acea mana dreapta) raspunde senin si cu o nonsalanta iesita din comun pentru cetatenii sectorului 3 care nu stiu dedesubturile numirii lui in functia de Presedinte al Consiliului de Administrare de la societatea de salubrizare aflata in subordinea consiliului local sector 3 ca „statia de sortare actuala merge bine si voi face sa mearga si mai bine”.

Si normal dupa cum era de asteptat repede repejor sare in apararea omului seful sau dl primar de la trei care explica si el ceva pe acolo de numai el si cu Tov Corbuleanu au inteles si priceput .

Acel cetatean de origine germana Alzhaimer se numeste este foarte aproape de Tov. Corbuleanu dar sa ii reamintim ca ...STATIA ACTUALA DE SORTARE ARE AVIZELE DE MEDIU SUSPENDATE in consecinta nu poate functiona „BINE”…sau cu scuzele de rigoare statia de sortare functioneaza BINE doar pentru Tov Corbuleanu Florentin si seful sau si terenul inchiriat de la mama lu nea primaru Robert Negoita pentru care se platesc sute de mii de euro merge bine si pentru firma util trailer si alti „tovarasi” ai celor doi de mai sus mentionati.

Sa nu uitam DNA-ul este fffoooarrrteee aproape domnilor si nu stiu cati dintre cei chemati acolo vor fi dispusi sa mearga la puscarie pentru Nea Primaru de la Sectorul 3 Robert Negoita si Tovarasu Corbuleanu Florentin. Lantu ….SE STRANGEEEEEE. Vine sfarsitul stimatilor.

P.S. Sa nu uitati dintre cei chemati la autoritatile statului ….au fost la politie doar sa scoata buletinul,permisul si maxim un cazier judiciar de angajare.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Most Popular

To Top