A devenit feblețea lui Ciolacu după ce a trecut prin patul lui Negoiță si a lui Mădalin de la Giurgiu…cine urmează?

0
1367

Feblețea lui Ciolacu a trecut prin patul lui Robert Negoita, Madalin de la Giurgiu si acu ….suntem curioși cine urmează

Cine este feblețea lui Marcel Ciolacu, Sorina Docuz, ale cărei legături cu statul încep să apară la suprafață: ea poza seminud la 17 ani, s-a măritat cu primarul PSD Robert Negoiță la 22 de ani, iar la 27 de ani s-a recăsătorit cu „Mădălin de la Giurgiu”. După un an a divorțat și de acesta.

Fiecare dintre căsătorii i-a adus și un copil.

Presa a relatat, în ultimele săptămâni, despre sinecurile de care a beneficiat sora Sorinei Docuz, Cristina Elena Arghir, precum și despre afacerile pe care o firmă a amicilor Sorinei Docuz ar urma să le deruleze cu primăria Sectorului 3.

Cine este feblețea lui Ciolacu

Câteva date din biografia publică a Sorinei Docuz, așa cum apar ele în diverse tabloide sau publicații de investigații:

Sorina Docuz este cea mai nouă revelație a modellingului românesc, că dovadă că a înlocuit-o pe Monica Columbeanu la actuală ediție a Fashion TV Summer Festival care va începe în această seară la Mamaia(…) Sorina Docuz în schimb are 18 ani, este din Buzău și obișnuiește să casatige mai toate concursurile de frumusețe la care participa. În 2008 Sorina Docuz a devenit Miss Fashion TV și Top Model România, iar anul acesta a fost invitată să apară în cel mai nou videclip al lui Michael Bolton. Mai puține fițe, mai mult profesionalism”, anunța Antena 1, în 2009.

Site-ul acestui post a preluat mai multe fotografii realizate de Docuz pentru FHM. 

Când avea doar 17 ani, Sorina a câştigat titlul de „Miss Fashion TV” la Bucharest Fashion Week, iar la 16 ani, a fost aleasă Miss Buzău, fiind elevă a Liceului Teoretic „Alexandru Marghiloman” din oraşul natal.

Sorina Negoiţă era, la momentul căsătoriei cu primarul Sectorului 3, „asistent manager” la Ring Media Grup – deținut chiar de acest primar, pe vrmea când publica gazeta Ring – şi avea un venit anual de peste 8.900 de lei, în 2013. În declarația de avere a lui Robert Negoiță, din 2016, ea apare cu un venit de 2.380 de lei, corespunzător anului fiscal 2015. 

Soțul ei i-a amenajat un atelier de modul în hotelul său, Ring, iar Gabriela Firea scria, pe rețelele sociale, că se îmbracă de acolo. 

Divorț discret, divorț cu scandal

În 2017, ea a divorțat de Negoiță, cu care avea un copil. Gabriela Firea și Florentin Pandele au fost nașii acestui copil, Cezar Vlad, pe care l-au botezat în februarie 2014.

În 2018, Sorina Docuz s-a recăsătorit cu „Mădălin de la Giurgiu”, adică Mădălin Stan, fostul partener de afaceri al lui Nelu Iordache. La momentul căsătoriei, presa tabloidă susținea că era însărcinată. Divorțul de Stan a fost însă cu scandal. Acesta a acuzat-o că ar fi fugit împreună cu șoferul „cu o geantă de bani”. 

În 2020, revista Ciao scria: „După ce s-a făcut nevăzută o perioadă din cauza unui divorț cu multe ecouri, Sorina Docuz, fostă Negoiță, a ieșit „pe” interval. Frumoasa buzoiancă a început să onoreze invitații în oraș, iar primul care a avut noroc a fost un domn galant, trecut de prima tinerețe, care a sorbit-o din priviri în timpul unui prânz copios!

Ciolacu, poze publice la muntele Athos, aventuri în Mykonos alături de Ghiță și Bănicioiu

În 2022, numele ei a început să apară în asociere cu cel al lui Marcel Ciolacu.

În septembrie 2022, Curentul scria: „Aflat în vizită oficială în Japonia alături de premierul Nicolae Ciucă pentru a participa la funeraliile de stat organizate în onoarea fostului prim-ministru nipon Shinzo Abe, Marcel Ciolacu, 55 de ani, și-ar fi luat și amanta cu el, Sorina, 31 de ani, fostă miss Buzău, fostă nevastă a lui Robert Negoiță și fostă nevastă a lui Mădălin Stan, poreclit Mădălin de la Giurgiu, omul de încredere al lui Nelu Iordache”.

În septembrie 2021, Ziarul de Cluj, condus de Liviu Alexa, lider local al PSD, scria: „Între timp, că să îi mai treacă singurătatea, Marcel Ciolacu a fost la Mykonos, unde a fost surprins la o masă cu amanta să actuală, Sorina Docuz, Bănicioiu și Ghiță. Frumos, elegant, că un șef al opoziției ce este!”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.