Drept la replică domnul Petre Vultur ex primar Lunca Bradului

0
68

”Raspund la aceasta intrebare din respectul pe care il port locuitorilor comunei Lunca Bradului precum si oricarei persoane interesata de activitatea mea in spațiul public.

Precizez faptul ca, numai organele abilitate sunt în măsură sa adreseze astfel de intrebari.Referitor la intrebarea ce mi-a fost adresata, doresc sa subliniez faptul ca am avut calitate DOAR DE MARTOR in dosarul si speța mentionata si nu imi pot permite sa fac aprecieri de ordin subiectiv bazate pe simple speculații care pot perturba buna desfasurare a activităților organelor de cercetare penala.

Nu cunosc detaliile anchetatorilor , cum de altfel acest lucru nu sta in competenta mea.Totodata mentionez faptul ca este inadmisibil utilizarea unui eveniment tragic pentru crearea unor speculatii electorale iar autorii acestor zvonuri se folosesc in mod josnic de nefericitul eveniment pentru a atrage atentia si a crea o distorsiune a evenimentelor.

ESTE IMPORTANT sa ne concentram pe probleme reale ale comunitatii noastre in loc sa cautam sa instrumentalizam tragediile in scopuri personale sau politice.

Vultur Petru

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.