Business

Tovarasu Corbuleanu Florentin ( mana dreapta cu care Negoita se sterge) de la salubrizare sector 3 sa ne explice cum este cu garda de mediu

Autorizația de mediu a stației de sortare din Sectorul 3,reclamată pentru disconfort olfactiv, a fost suspendată de instanță. Firma a fost amendată cu 160.000 de lei. Asta nu il va impiedica pe Negoita de la 3 sa functioneze (sfarsitul este aproapeeeeeee se strange lantul nea Primaru moartea celor de la biblioteca nationala va trebui pedepsita de organele statului si sa nu uitam ca NUMAI TU care esti arhitect sef inginer sef diriginte de santier si ilustru conducator la sector 3 SPUNEA I OAMENILOR CE SA LUCREZE SI CUM SA LUCREZE)

Autorizația de mediu a stației de sortare din Sectorul 3 deținută de SD3 SALUBRITATE SI DESZAPEZIRE S3 S.R.L., reclamată pentru disconfort olfactiv, a fost suspendată de instanță. Firma a fost amendată de Garda Națională de Mediu cu 160.000 de lei, ( bani ce vor fi platiti din bugetul local si inclusiv din banii contribuabililor de la sector 3) pentru nerespectarea măsurilor impuse în urma controlului comisarilor, din luna decembrie și pentru lipsa actelor de reglementare prevăzute de lege.

Conform notei de constatare încheiate de comisarii Gărzii Naționale de Mediu (GNM), în urma controlului efectuat la sediul stației de sortare, din Sectorul 3, societatea a fost somată să respecte, începând cu 5.04.2022, Sentința Civilă a Tribunalului București nr. 6294/25.10.2021, prin care s-a suspendat executarea Autorizației de Mediu nr. 340/2020 și Hotărârea definitivă a Curții de Apel nr.437/2022 din data de 17.02.2022, prin care a fost respinsă excepția nulității recursului și prin care a fost respins recursul ca nefondat. Dl primar prin mana s-a dreapta cu care se sterge… Corbuleanu Florentin care este un foarte bun executant al ordinelor lui Negoita de la 3 (se strange surubu nea primaru vine nota de plata cu ani grei ).

Prin urmare, de la aceeași dată se interzice desfășurarea oricăror activități de colectare deșeuri nepericuloase, recuperarea materialelor reciclabile sortate și comerț cu ridicata al deșeurilor și resturilor, pe amplasament, până la obținerea actelor de reglementare.„Amplasamentul trebuie salubrizat și ecologizat, cu respectarea legislației de mediu în vigoare, până cel târziu la 5 mai 2022, în caz contrar societatea riscând noi sancțiuni. După ultimul control, din luna decembrie, au mai avut un termen să facă acest lucru, până la 31.01.2022, dar nici acum amplasamentul nu era ecologizat, fiind în continuare plin cu deșeuri voluminoase, stradale, menajere, vegetale, provenite din construcții sau rezultate de la stația de sortare și depozitate pe platforma betonată și pe sol, în aer liber. Pe amplasament se desfășura activitate de colectare deșeuri nepericuloase, recuperarea materialelor reciclabile sortate și comerț cu ridicata al deșeurilor și resturilor”, a declarat Marioara Artemis Gătej, comisar general al GNM. Controlul a fost efectuat pentru verificarea măsurilor impuse în Nota de Constatare nr. 781/20.12.2021, precum și ca urmare a numărului mare de sesizări înregistrate la Comisariatul Municipiului Bucuresti al GNM, prin care a fost reclamat disconfortul olfactiv resimțit de cetățenii care locuiesc în proximitatea amplasamentului, generat de SD3 SALUBRITATE SI DESZAPEZIRE S3 S.R.L., care își desfășoară activitatea pe amplasamentul situat în Sector 3. Potrivit notei de constatare, stația de sortare își desfășura activitatea cu ușile halei deschise, iar în spatele construcției, deși sistemul de ventilație funcționa, se resimtea olfactiv un disconfort pregnant generat de deșeurile aflate în diverse faze de fermentare. Nu s-au constatat scurgeri de levigat pe platforma exterioară a halei, ci doar în interiorul construcției.

CAND ESTI MAI PRESUS DE LEGE NICI HOATARAREA DE INSTANTA NU TE DERANJEAZA

Sa spuna dl Corbuleanu Florentin despre contractul cu UTIL TRAILER ( denuntatorul lui Sorin Oprescu) cum il plateste pentru serviciile aduse?

dupa expresie cam asa il doare de sector
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top