Mafia

FUNCȚIONARI PUBLICI FICTIVI, CUMETRII ȘI RUBEDENII LA O INSTITUȚIE DE STAT – PRIMĂRIA SECTORULUI 5

Primăria sectorului 5 gestionează o problematică complexă, infrastructură, educație, sănătate, cultură și asistență socială.
DGASPC sector 5 este coordonată de viceprimarul PPUSL, MIRCEA NICOLAIDIS, prin dispoziție. Un personaj dubios care a avut un dosar penal  destul de serios la sectorul 4 cu reale probleme. Se pare că în trecut, acorda prime, bonusuri, măriri salariale și le trecea pe un card bancar care era folosit în scopuri exclusiv personale.
Dar să revenim la DGASPC sector 5 care în prezent este pastorită de doamna Cristina Titea, director general adjunct protecție socială adulți, în prezent director general, cu delegație.
Haideți să prezentăm pe scurt câteva exemple de rude și cumetrii existente la nivelul unei instituții de stat:
– La Serviciul Management de Caz persoane adulte lucrează DAN MALANCA (așa cum susțin surse din cadrul primăriei – fostul amorez al doamnei director general – Cristina Titea), în calitate de inspector superior. Sursele afirmă că nu a semnat nici un document în instituție, însă a fost salarizat cu peste 6500 lei lunar.
– La Serviciul Alocații și indemnizații pentru susținerea familiei activează CITA MARIANA (sora Vioricăi Vasilica Marin – șef serviciu, promovată temporar director general adjunct protecție socială). Aceasta ia un salariu de peste 5500 lei lunar.
– În cadrul Serviciului Evaluare Complexă persoane adulte figurează pe ștate SABRINA GABRIELA BOTNARU (fiica directoarei generale adjuncte Viorica Vasilica Marin). Aceasta încasează un salariu de peste 4500 lei lunar.
– La Serviciul Acordare Beneficii Sociale activează MARIUS OLTEANU (cumnatul director general – Cristina Titea). Iată cum cele două directoare sunt în incompatibilitate, având în subordinea lor rude. Olteanu Marius este varul lui Dan Malanca.
– La Compartimentul Venit Minim Garantat lucrează ca inspector, Constantinescu Constantin Valentin. Acesta din urma îi întrece pe toți ceilalți. Nu se prezintă la muncă, nu a semnat nici un document în baza fișei postului și încasează un venit lunar de aproximativ 4500 lei lunar. Însă prestează diverse servicii în interesul personal al doamnei director general, Cristina Titea.
Iată care este respectul față de banul public al conducerii unei instituții de stat.
Nu în ultimul rand, BACI CONSTANTIN, șeful Corpului de Control al DGASPC sector 5, este se pare din surse, noul amorez al doamnei director Cristina Titea. Acesta încasează un salariu de peste 7500 lei lunar.
Se pare că fostul procuror ar avea câteva dosare penale și s-a refugiat pe un post călduț la o instituție de stat.
Având în vedere constrângerile bugetare anunțate de premierul Nicolae Ciucă, considerăm oportun sesizarea organelor de stat, Poliție, Procuratură, Agenția de Integritate, conducerea Primăriei pentru identificarea unor măsuri adecvate fiecărei instituții.
Alexandra David (acum este în concediu de îngrijire copil) și Raluca David sunt angajate ca educator și respectiv instructor de educație la CPRU Cireșarii II și sunt fetele doamnei Elena David, secretara lui Nicolaidis. Soțul Elenei David, domnul Marin David, este referent la Centrul de Zi pentru Recuperarea Copiilor cu Dizabilități (postul nu era în organigramă, ci a fost creat special pentru el).

Menționăm că în prezent, noul director al DGASPC este Florentina Popescu, iar conducătorul de facto al instituției a rămas Cristina Titea.

Revenim cu amănunte la fel de interesante, să se știe că se știe! ( la un demnitar din conducerea Primăriei vom regăsi grilaje din fier forjat identice ca cele montate la o instituție din subordine)

6 Comments

6 Comments

 1. Vasilica

  septembrie 25, 2023 at 7:54 am

  Aceasta e nimic!Toate cele de mai sus mai sus sunt reale!Au fost adusi cu nemiluita de la sectorul 4 ,toti adusi de catre VIceprimarul Niolaidis Mircea care taie si spanzura!Toate achizitiile se fac prin el ,iar angajarile prin Domnita Ortansa sefa juridic achizitii si multe altele!Sunt multi care nu vin la munca de ani de zile.Noi am fost terorizati in ultimii 3 ani!Peste tot PCR(pile ,cunostinte si relatii).Repet toate sunt coordonate de viceprimarul Nicolaidis!Actuala noastra directoare general e de forma!Nu o lasa echipa acestui Nicolaidis si a drei Ortansa mana dreapta!
  Acolo trebuie sa se sesizeze DNA !Dna Mariana sefa achizitiilor care acum vrea sa dea examen ca si dna Ortansa pe post(iar e pregatit un examen contrafacut)Una la juridic achizitii(Ortansa)una sef serviciu la.achizitii acestea facand tot ce le da ordin viceprimarul!Pacat de Piedone ca e mintit printr-o asa zisa prietenie cu Nicoladidis!Ati pus lupii la oi domnule Primar!Pacat de munca dv!
  Speram ca institutiile stataului sa faca cercetari amanuntite!CE E IN ARTICOL E NIMIC!!

  • admin-ataclapers

   septembrie 25, 2023 at 11:03 am

   buna ziua daca aveti ceva fapte asteptam sa ne detaliati sa fie aduse la cunostinta

   • YERA

    septembrie 26, 2023 at 5:22 pm

    Bună seara!
    Vă pot da mai multe informații și despre alte persoane aflate în incompatibilitate, care lucrează împreună, sub protecția lui Titea Cristina și Viorica Marin.
    Au fost făcute sesizării, mai multe.
    YERA

    • Alexandra Alexandrescu

     septembrie 26, 2023 at 5:30 pm

     Bună seara!
     Dacă aveți detalii concludente, mi le puteți transmite și noi le vom publica, asigurând transparența și echidistanța jurnalistică.
     Vă mulțumim!

   • Vasilica

    septembrie 27, 2023 at 5:08 am

    O adresa de mail va rog

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top