Mafia

Negociere PNL-USR-PSD pentru posturi de conducere în Administrația publică sector 2

Iată că se apropie cu pași repezi un concurs mult râvnit atât de USR cât și de PNL+PSD …. cel de director administrativ la DGASPC sector 2. Miza? Simplu. Promovarea unor politruci cu vechi antecedente penale.

Printre cei opt candidați care și-au depus dosarele, doi au fost respinși și sase merg mai departe. Pentru a se asigura transparența….în derularea examenului.

Printre aceștia, din informațiile primite la sediul redacției, se afla și numitul Mircea Cristian STAICU, un politruc, omul de casa al președintelui PNL sector 2, Monica Anisie. Acesta, învățat cu numirile politice înca din anul 2008, fiind numit ca secretar de stat la Ministerul Culturii de unde a plecat cu surle și trâmbițe, fiind pus sub acuzare de procurorii anticorupție de încălcarea legii privind suplimentarea bugetului de venituri al instituției MNIT pe anul 2009 cu suma de 7.663.000, în trei tranșe.

Ulterior, acest individ nemaiputând accesa funcții publice, a fost numit în Consiliul de Supraveghere al Transelectrica ca membru provizoriu.

Un alt apropiat al stimabilei doamne senator este nimeni altul decat Bogdan Dragoș, fost vicepreședinte ANAF, pe vremea apusă a lui Sorin Blejnar, fiind cercetat în dosarul restituirilor de proprietăți, fiind condamnat cu suspendare și interzicerea ocupării unor funcții publice…de aceea se ocupă de „șifonarea” banului public, atât de la ADP cât și de la DGAPI sector 2. Dar, despre aceste aspecte vom vorbi într-o ediție viitoare!

Revenind la concursul din data de 23.10.2023, avem informații că va fi eludată legea, firește cu concursul directoarei Departamentului Resurse Umane, Rădulescu Antoaneta.

Suntem curioși dacă structurile specializate se vor sesiza în acest caz de aranjare a unor concursuri publice pentru interesele unora și altora.

Din informațiile deținute, DNA fost sesizată pentru o posibilă fraudă la acest concurs.

Vom reveni cu amănunte!

Să se știe că se știe!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top