Fosta prefectă de Mureș, Mara Cristina Togănel, timisă de partid tocmai la …CANAL

0
506

Beneficiile trădării liberalismului, electoratului, a dreptei dau roade când vorbim de fostul prefect rămas șomer pentru câteva zile după ce a fost demisă de pesedistul Ciolacu.

Dar, mă, băieți, de la PNL! Chiar la Canal ați trimis-o pe d-șoara asta încăpățânată? Păi cum mă să o puneți să șofeze aproape 600 de km când personajul refuză să conducă distanțe scurte prin oraș? Sau 14 ore cu trenul de la Târgu Mureș?

După exemplul peneliștilor, omul „marchează” locul. Acești peneliști fac ca timpurile grele generate de proasta lor guvernare, să le tot fie ușoare. Timpurile grele, dupa modelul penelist, au nevoie de oameni a căror convingere și cea mai bună cale pentru a izbuti este să se bazeze clar și direct ”Pentru noi înșine”! Totul la secret! Findcă noua nominalizare nu a mai apărut prin presa la ziarele de casa abonate la banii de partid, așa cum ne-au tot obișnuit.

Domnișoara mai este alături de fermieri și prin interpuși, abonați la banii Agentiei de plati si interventiii pentru agricultura din Mureș.

Ce reprezintă două minute? Câteva mii de euro. Spun gurile rele că e mai ușor să îți angajezi mama la APIA printr-un concurs trucat, decât să faci contracte cu instituția, dar nu e nimic verificat încă, pe site-ul celor de la APIA e bezna.

Bezna minții. Pentru Ei Insiși! Halal liberalism!

Oricum, persoana amintită în aceasta postare reprezintă un punct minuscul pe lângâ alți trădători ai liberalismului de la Peneleu Mureș. Urmează.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.