Mara Cristina Togănel fost prefect de Mureș, actuală consilieră a prefectului Ciprian Dobre -PNL, trafic de influență la APIA?

0
1158

Intr-o postare pe pagina de facebook a domnului Mihai Alexandru, citim o postare adresata doamnei fost prefect de Mureș, Mara Toganel, actualmente consiliera prefectului de Mureș Dobre Ciprian Minodor de la PNL, prin care acesta este indignat cu privire la faptul ca exista posibilitatea ca mama personala a doamnei Mara Toganel sa fi fost angajata la o varsta inaintata in institutia statului ….APIA.

Noi intelegem ca agricultura in marea ei majoritate este practicata de oameni mai in etate, dar sa angajezi si in institutia APIA….tot oameni in varsta deja cu pensie si sa nu dai posibilitatea unor tineri sa se angajeze….deja este mai mult decat TRAFIC DE INFLUENTA.

Avand in vedere cate schelete are in dulap domnul actualmente prefect de Mureș…nu ne mai mira nimic.

Dar il intrebam pe domnul director APIA MUREȘ….este adevarat ca mama doamnei Mara Toganel este incadrata cu contract individual de munca in institutia dumneavoastra, domnul director Ovidiu Savasca???

Sa nu uitam totusi ca Doamna Mara Cristina Toganel are si un contract de mandat la Compania Nationala Administratia Canalelor Navigabile SA Constanta ( greu cu deplasarea Mures-Constanta …dar se descurca dansa)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.