Super concurs de pescuit la răpitor în Delta Dunării!

0
1793

Super concurs de pescuit la răpitor în Delta Dunării!

Cei mai buni pescari de răpitor din România se întâlnesc în acest weekend în Delta Dunării, la cea mai importantă competiție de pescuit din barcă organizată în țară.

Danube Delta Predator Challenge se desfășoară în perioada 22-24 septembrie la Sfântul Gheorghe, iar punctul de plecare al participanților este Green Village Resort, una dintre cele mai ofertante locații din Delta Dunării, nu doar pentru pescari, ci și pentru familii care-și doresc câteva zile de relaxare în natură.

Este un complex care oferă servicii de cazare de calitate, atât pentru cei cu dare de mână, dar și pentru cei care vor să se bucure de frumusețea Deltei Dunării, la un preț rezonabil.

Mai mult decât atât, la o distanță de 10 minute de acest complex poți face plajă pe malul Mării Negre, într-o zonă sălbatică, departe de agitația cotidiană.

Sunt multe zone deosebite în Delta Dunării, dar când vine vorba de pescuit, Sfântul Gheorghe se situează pe primul loc.

Începând din această dimineață s-a dat startul Danube Delta Predator Challenge 2022, cea mai mare competitie de pescuit la rapitori din barcă organizată în România.

Vor puncta toate cele patru specii reprezentative de răpitori, știucă, șalăul, avatul și bibanul, într-un sistem simplu si eficient, catch&foto/video&release (prinzi, fotografiezi, filmezi, eliberezi) astfel încât toți peștii prinși să se întoarca imediat, teferi și nevătămați, în mediul lor natural.

Pescuitul a luat o mare amploare în ultima perioadă, tot mai mulți români aleg să-și petreacă timpul liber pe baltă, să se relaxeze, visând la marea captură.

Chiar dacă podiumul are doar trei locuri, toți participanții la această competiție vor fi câștigători, pentru că vor petrece timp alături de oameni cu aceleași pasiuni, își vor face prieteni noi și amintiri de depănat mulți ani de acum înainte ”la gura sobei”.

Fir întins tuturor!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.